Dagen på dagen

img_4448opt.jpg

Er blevet brugt på at gøre rent, vaske op og flytte og vande planter. Jeg fik vinduespudser og han er altid et spark i bagdelen om at få gjort grundigt rent, så det har jeg gjort og fået alt opvask ryddet af vejen. Jeg har hygget mig og alt er gledet lettere i selskab med Mick og vennerne, som har kørt i højtalerne 😀 Dejligt! – Jeg kan på det varmeste anbefale som rengøringsmusik 😉 og i det hele taget! Rigtig fed!!!

Ellers har jeg bare hygget mig og nu har jeg så brugt lidt tid på at få skrevet her. Derudover ingenting. Al den aktivitet, det er ved at kunne mærkes, så de imorgen skal jeg også bare slappe af. Altantanen mod vest er ikke så flot, som den har været. Men de tagetesne, lyser helt vildt op stadig, også de orange!

Fredag ned og bytte, hvad byttes skal og så skal jeg på York Stutteri om eftermiddagen. Sjovt nok efterspurgte jeg netop om jeg måtte komme derop og kigge til en af de implicerede parter, til det her bryllup, jeg var til. Nu får jeg chancen og den skal dælme gribes. Og tror I kameraet får travlt? 😉 Kig deres fine hjemmeside her.

0

7 thoughts on “Dagen på dagen

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Fortidsreflektioner og forsinkelser

  2. Godt du også husker at få slappet lidt af. Ikke noget at sige til at du bliver træt med alt det du går og laver.
    Men glad for at du forstår at få slappet af en gang i mellem :”>

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.