Flotte fristelser

img_4522opt.jpg

img_4523opt.jpg

img_4524opt.jpg

img_4525opt.jpg

img_4521opt.jpg

Fristelser – hvad taler hun om?? Det er en blomsterforretning! ūüėģ – Yep, det er det, og dem som deler min blomster/plantepassion vil vide, hvad jeg taler om! Her er s√• mange flotte ting, at jeg kunne bruge en mindre formue der p√• stedet. Desv√¶rre er der ikke s√• meget som en milimeter ledig i vindueskarmene, s√• jeg n√łjdedes med at fotgraferer dem.

Hvorfor kom jeg nu forbi dem i det hele taget. Jamen det gjorde jeg fordi, jeg skulle i Centeret efter en gave. Og far havde lovet mig at k√łre derud og s√• skulle jeg lige ned og have noget sm√•ting til om aftenen, hvor Marianne kom.

img_4519opt.jpg Den fine skål (Pastillio) fra Orrefors

Den har vagt lykke en gang, s√• jeg skyndte mig at k√łbe en mere. En smuk og anvendelig ting, som jeg ville mene alle kunne bruge…

Efter det, var det hjem og ordne det sidste inden Marianne kom.