Flotte fristelser

img_4522opt.jpg

img_4523opt.jpg

img_4524opt.jpg

img_4525opt.jpg

img_4521opt.jpg

Fristelser – hvad taler hun om?? Det er en blomsterforretning! 😮 – Yep, det er det, og dem som deler min blomster/plantepassion vil vide, hvad jeg taler om! Her er så mange flotte ting, at jeg kunne bruge en mindre formue der på stedet. Desværre er der ikke så meget som en milimeter ledig i vindueskarmene, så jeg nøjdedes med at fotgraferer dem.

Hvorfor kom jeg nu forbi dem i det hele taget. Jamen det gjorde jeg fordi, jeg skulle i Centeret efter en gave. Og far havde lovet mig at køre derud og så skulle jeg lige ned og have noget småting til om aftenen, hvor Marianne kom.

img_4519opt.jpg Den fine skål (Pastillio) fra Orrefors

Den har vagt lykke en gang, så jeg skyndte mig at købe en mere. En smuk og anvendelig ting, som jeg ville mene alle kunne bruge…

Efter det, var det hjem og ordne det sidste inden Marianne kom.