Gaver og Marianne


img_4547opt.jpg

img_4539opt.jpgOvenfor – de fantastiske roser, jeg fik af Marianne

img_4542opt.jpgGrillbestik og chokolade fra far og alle kort

img_4545opt.jpgDVD – Koncert – Bridges of Babylon med Rolling Stones af Marianne

img_4532opt.jpgJump Back, Forty Licks og Bigger Bang med Rolling Stones – første af min søsters svigermor og de to sidste af Marianne

img_4548opt.jpgLiving Life Digtsamling fik jeg sendt med posten af forfatteren som er min rigtig, rigtig søde veninde, og havde ønsket mig den længe

img_4533opt.jpg“Der Untergang” af min søster og svoger og ungerne, og “et gavekort” til svømmehallen

Så har I set alle gaverne. Marianne blev lidt forsinket, men det var okay. Ingen skade sket på maden der ikke behøvede være kogende, og heldigvis var af den slags, der godt kunne tåle at vente Mousakka – som også skrevet om før her.

Hun kom BELÆSSET med gaver! Først kom de smukke blomster nærmest med hende. Jeg har aldrig set roser i de farver før, og de er helt utroligt smukke. De ser næsten kunstige ud, så flotte er de! Det er en stor buket, og så læssede hun ellers af. Hun har begavet mig så rigeligt i forvejen så det var da alt for galt, alt det hun diskede op med. TUSIND TAK! Og tak for hyggeligt selskab! Som den erfarne læser vil vide, skulle hun jo afsted med sin hest idag, hvor jeg potentielt skulle have været med. Så det blev ikke sent, men det var superhyggeligt. Da hun var gået satte jeg mig og så – you guessed it – Rolling Stones! En fed DVD der bragte den nys overståede koncert frisk i errindring – det er den nu alligevel, men stadig var det rigtig fedt at se. Jeg måtte kæmpe lidt for at holde mig vågen til sidst, men jeg så det sidste og så i seng.

De mange Rolling Stones begavelser bliver nok reduceret med en regner jeg med. Men Bigger Bang har jeg hørt her idag! Så skal jeg lige tage stilling til resten! 🙂 Jeg skal lige huske at sige, at jeg udover nævnte ovenfor fik den dejlige DVD-afspiller af min far, og den er jeg utroligt glad for. Den er blevet testet! 😀