Fortidsreflektioner og forsinkelser

img_4495opt.jpg

Der bliver ved at komme små hilsener i andledning af den nys overståede føs’da! Bl.a. en sød en her til morgen fra Jakob, som jeg godt nok lige undrede mig over, hvor blev af. Men med ham susende rundt i Asien, kan der indtræffe uforudsigelige hændelser. Og han er ved at flytte (hvortil kan jeg ikke helt greje, men det kommer nok), og alle ved jo, hvordan det er. En veninde talte jeg med i telefonen. Hun talte om et kort, der kommer med postmand Per idag – jamen det er da dejligt! Det minder mig om, at jeg skal rette i teksten her øverst på siden, som Ole mindede mig om allerede forleden.

Igår havde jeg en supersnak med en ex-kæreste på MSN, som jeg holder utroligt meget af. I samme andledning fandt jeg ud af, at min mikrofon virker på det headset, jeg ikke troede duede til noget som helst. Så er det bare om det virker på skype også, for jeg har lige bildt Jakob ind, at det ikke virkede, men det var så i god tro. Vi havde en lang hyggelig snak om, hvorfor vi ikke “duede”. Det var mange ting, men dejligt at vi stadig holder meget af hinanden og kan snakke godt sammen. Vi konkluderede at meget af det var “timing”.

En anden en spøgte også lidt igår, og vi havde en possitiv meget kort snak. Det var sådan set det, jeg ville med det. Have en positiv kontakt og slutte på, hvis det ender sådan. Jeg indrømmer – jeg ér vild med ham, og jeg savner de gode snakke meget! Han er dejlig, han er sexet, han er sød og smuk, og jeg vil ham. Men det er op til ham nu. Måden han sagde “tillykke med igår”, gjorde mig varm helt ned i tæerne.

Jeg nægter at påstå andet 😀 Take it or leave it!

Dagen idag – afslapning, og solen skinner, så det kan være, jeg kan komme på altanen og læse i min bog, som jeg faktisk skal se og komme i omdrejninger med! – Hav en dejlig dag derude!

0

4 thoughts on “Fortidsreflektioner og forsinkelser

  1. Marianne – Så snart jeg var færdig med at skrive indlægget gik solen og så har det været dårligt vejr lige siden :(( Så min føs’da var nok den sidste sommerdag lige sådan – håber meget på en søndag og imorgen, men vi får se.

    Du har ret – 😡 Kærlighed kræver arbejde fra begge sider! Håber bestemt også, jeg møder den igen snart, hvis det her ikke bliver… og at også din dag må blive god! 🙂

    0
  2. Håber du kom lidt ud i luften (altanen) – det er måske snart sidste chance inden vi går den mørke tid i møde.
    Kærlighed er en finuerlig ting -pludselig er den der, men spørgsmålet er om den holder. Det kræver arbejde fra to sider……… Jeg tror at du på et tidspunkt møder kærligheden (igen). Håber at resten af din dag bliver god:)

    0

Der er lukket for kommentarer.