Idag for 30 år siden

Mistede vi smukke, dejlige Elvis! Og det skal huskes, for godt nok døde han i en sølle forfatning, men han havde været nøjagtig lige så smuk og dejlig som her, hvor han synger en af mine favoritsange. Den ér passende til en dag som idag og så elsker jeg den med Elvis. Man kan rigtig høre hans stemme!

Og det år han døde, var hans seneste plade et kæmpe hit! Da jeg var i den alder og en del år frem lavede jeg udklipsbøger, og i de dage hvor Elvis døde, svømmede aviser og blade over med artikler om Elvis og ikke mindst hans død og selvfølgelig også teorier m.m., om hvad der forårsagede den. Alt det ved vi, men her er et par billeder fra mine udklip!

img_4558opt.jpgDe 40 Cadillac’s der fulgte Elvis på hans sidste rejse

img_4557opt.jpg

img_4559opt.jpg

img_4556opt.jpg

2 thoughts on “Idag for 30 år siden

  1. And you do it well in your way. Tak for sangen og sjovt at se de mange Cadillac`s. Det var jo en side af hans natur at han ofte forærede en ven eller bekendt en Cadillac.

Der er lukket for kommentarer.