Vi husker dig

Dagen har været afslappet. Jeg har lavet lige nøjagtig ingenting! Hygget mig her og med fjernsynet og på telefonen. Dejligt! Imorgen “går det løs igen”! Lige nu tror jeg, at jeg vil ind og teste min nye DVD – med hvad, det vender jeg tilbage til. Iøvrigt øser det ned igen, og har gjort det meste af dagen!

Og efterlader jer med endnu en sang fra min favoritkoncert .. “I’ll remember you”, men idag skulle den have heddet:

We’ll remember you

2 thoughts on “Vi husker dig

  1. Bare mig – Han var hamrende dejlig! Og for det ikke skulle være løgn, så faldt jeg over endnu en film om ham igår aftes. Det medførte, at jeg kom meget senere i seng end planlagt. Når han først er på, så kan jeg ikke løsrive mig!! 😀 Jeg vil tjekke bt.dk – takker!! 😉

  2. Kongen – det var velbegrundet at han blev kaldt det. På bt.dk er der en billedserie som du sikkert vil kunne genkende fra din scrapbog.

Der er lukket for kommentarer.