Where have you been??

This shows where I’ve been in the world! If you want one similar follow the link below!

Create your own visited countries map
or Vertaling Duits Nederlands

I found it here at Sister Bonde on Flickr!

10 thoughts on “Where have you been??

  1. Irene og Lene – Det var da så lidt, jeg synes jo også den var sjov, da jeg så den, så I er meget velkomne! 🙂 Der er flere der har lånt kan jeg se, og det er da helt fint, det er jo meningen! 😉 Lene – selvtak og velkommen til!

  2. Pingback: Catarina » Blog Archive » Hvor har du været.

  3. Sister Bonde – JA og der er kortet og under kortet er der link videre til hvor man selv får et kort, hvilket der også er ovenfor! Så intet at undre sig over – Velkomsten var til Bot – ikke at du ikke er velkommen selvfølgelig 😉

  4. Sister Bonde – Nu fatter jeg nada af noget som helst – jeg har skisme da fundet den hos dig??? 🙁 Den viser, hvor jeg har været! Og hvis man følger linket, så kan man lave sin egen! 🙂

Der er lukket for kommentarer.