En skylle mere

img_4583opt.jpg

img_4582opt.jpg

Morgenen startede ellers i fin stil med solskin. Noget jeg var taknemmelig for, da jeg gerne vil have tørvejr til min tur til York Stutteri i eftermiddag. Men så gik det dælme stærkt, og så trak det sammen og så kom der en “åben-for-sluserne-skylle” af de større skal jeg love for. Men det var heldigvis kun en byge, så det kan nå at blive tørvejr. Jeg sidder og drikker kaffe og venter på at far kommer med bilen, så jeg har den i eftermiddag. Han har ringet, at det nok blev lidt senere end beregnet. Det betyder ingenting, jeg skal jo først være deroppe kl. 16.00. Nå men når det nu alligevel regnede tog jeg lige et par regnvejrsbilleder. Og jeg løj da forleden, da jeg sagde det kun var tagetesen der lyser op – de to her gør dælme også! Jeg vil gå ud og tage en kop kaffe mere, og så nyde at solen kæmper for at trænge igennem igen, og det ser ud til at lykkes! God dag til jer!