På vej tilbage – Strandvejen

img_4600opt.jpg

Jeg skulle jo ned og bytte et par af mine gaver hos Fona! Det fik jeg også gjort, og ved et tillæg fra mig selv på “en hund” fik jeg bestilt en CD, jeg har ønsket mig i flere år nu! Så den glæder jeg mig HELT vildt til at få. Det er iøvrigt Jakob der “som sædvanlig” – var jeg lige ved at sige, har æren for min lidenskab for FM, som han har introduceret mig for for snart mange, mange år siden. De ringer mig, når den kommer hjem.

img_4602opt.jpg

Nu når jeg havde bilen og solen havde fået magt, og skyerne dannede basis for de flottest fotos, tænkte jeg, at jeg hellere måtte benytte mig af det. Og egentlig ville jeg køre til Taarbæk Havn, og det gjorde jeg også, men stoppede på holdepladsen på Strandvejen, for lige at kigge lidt der også.
Det var der andre der også havde fundet på. Samtlige håndværkere i området sad i deres biler og spiste frokost og de gloede noget på mig, der futtede rundt og fotograferede. Som det ses var Bellevue ikke noget spændede syn idag, men der var da nogen få, der havde trodset elementerne.

img_4605opt.jpg

img_4603opt.jpg

4 thoughts on “På vej tilbage – Strandvejen

  1. Gitte – Joh det er jo ikke til at vide, om de var. Tak for roserne ihvertfald. Jamen vejret blev godt. Vi fik en skylle lige inden jeg “landede” på York Stutteri, men det holdt tørt resten af dagen og var fint! 🙂

  2. Selvom at vejret måske ikke var det bedste, så har du da fået taget nogle flotte billeder.
    Mon ikke håndværkerne har været lidt misundelige, de ville sikkert gerne selv have haft muligheden for at tage så flotte billeder.

Der er lukket for kommentarer.