How Stella got her groove back (1998)

stella.jpg
Angela Basset som Stella og Taye Diggs som Winston sammen på Jamaica i “How Stella got her groove back”

36m.jpgDen film købte jeg for noget tid siden over nettet. Jeg så lige starten af den i fjernsynet, og trode jeg havde optaget den (reminder to self : Få ordnet den video!), og fandt ud af, at det havde jeg ikke, så måtte jeg jo købe den, for at se den færdig. Jeg havde jo allerede konstateret, at den var med to absolut favoritskuespillere – Angela Basset og Whoopie Goldberg, og så var der mundvandsskabende Taye Diggs, som bare er så smuk, at man taber underkæben – jeg sagde ikke sexet – det kunne ALDRIG falde mig ind 😉

Stella (Bassett) er 40, fraskilt og succesrig i business, men hun mangler noget i sit liv. Hendes gode veninde, Delilah (Goldberg) finder på, hvad der mangler lige nu og her – en ferie! De to drager til paradisiske strande på Jamaica, og det varer ikke længe før der er romantik i luften. Men selv om der er masser solnedgange, eksotiske drinks – og den unge, usandsynligt lækre Winston – bliver det alligevel hverdag igen. Og hverdagen betyder også, at livet skal gå videre… for nogen… Den Oscar® belønnede komedietornado Whoopi Goldberg (1990, Best Actress Ghost) og superdelikate Angela Bassett (Waiting to Exhale, MalcolmX mfl.) er veninder for livet. Ligesom “Waiting to Exhale” (1995) er denne film basseret på en roman (Fås på dansk: “Stellas lyst” også på biblioteket) af Terry McMillan.

Det er en dejlig film, og den berøre et meget akutuelt emne! Stella falder her for en fyr der kunne være hendes søn, og filmen belyser godt de problemer og den fordømmelse, det skaber både i forhold til kollegaer og familie. Indimellem også de to elskende imellem. Jeg kan kun anbefale den, både fordi det er et interesant emne, og så er der også humor i den. Den sørger Whoopie Goldberg for på glimerende vis. Angela Basset er bare hamrende god og smuk, og får fantastisk modspil af Taye Diggs – hvis fremtoning, jeg vist har nævnt 🙂 – her mangler jeg et stjernesystem – HJÆLP MIN PLUGINALTMULIGT TRYLLEKUNSTNER :d – som jeg også har set nogen har! Jeg har ikke givet stjerner før, så det vil ikke før jeg kan gøre det rigtigt. Men det er en dejlig film, som lige passer til en regnvejrsdag! Jeg skal ikke afsløre, hvad der sker, andet end at sige, se den….!

Iøvrigt skal lige siges som et slags P.S., at filmen ganske som “Waiting to Exhale” indeholder rigtig fed musik, og der findes et soundtrack, som jeg personligt, skal have grabberne i!!

Synes også jeg trænger til noget “Groove” – mon jeg skulle skrive en Winston på ønskesedlen 😀 – det var nok en ide!!!

1 thought on “How Stella got her groove back (1998)

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Omvendt rækkefølge

Der er lukket for kommentarer.