Omvendt rækkefølge

img_4627opt.jpg

img_4628opt.jpg

img_4629opt.jpg

Det hele er blevet vendt på hovedet her i denne weekend. Men jeg klager ikke. Jeg mere end får “min dosis” hest, eftersom jeg jo var på York igår. Det var rigtig dejligt. Imorgen står den på Galopbanen – det glæder jeg mig også til. Masser af dejlige løb. Jeg under mig, min favoritjockey skal kun ride 2 løb. Og at det er hans ret at vælge og vrage, hersker der ikke tvivl om, men jeg undre mig over, hvordan hulen det kan løbe rundt for ham. For det er altså ikke svimlende summer de får. Nå, men det ærger mig nu lige så meget fordi jeg så ikke ser ham ride så meget. Det er jeg helt klar på, ikke er med i hans overvejelser 😀 Til gengæld kommer Louise og rider imorgen. Hun er en sjælden gæst, men meget velkommen.

Idag har jeg set film, taget et laaangt varmt bad og så brugte jeg lige hele formiddagen på at uploade og ordne indlæg omkring York Stutteri – det tager dælme tid. Imorgen skal jeg prøve og styre mig, men nu ser vi. Jeg er da med nu, hvilket må siges at være meget godt, eftersom jeg da også fin brændt en del af i Taarbæk Havn og på Strandvejen og Villa Maud.

Talte med min kusine idag. Hun havde været i Dragør, og sagde at jeg skulle smutte en tur derud på fotosafari – det er sikkert en god ide, som jeg nok følger en dag ved lejlighed. Men for nu er det en kop kaffe, lidt mere her, og så fjernsynet inden jeg skal se dyner. Jeg skal være udhvilet til imorgen og igår kom jeg godt nok til at sove for sent. Og nej idag, kan Elvis ikke få skylden 😉 Kan I have en god aften.

4 thoughts on “Omvendt rækkefølge

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Ingen problemer heldigvis

  2. Marianne – det ved jeg! Det er meget ved hovedstaden og omkring den, jeg skal genopdage. Men jeg regner helt sikkert med at tage en tur derud en dag!

    Bare mig – tak for links – dit Amagerlink har jeg set før, og min søster bor også den vej ud, så helt ukendt er det ikke. Tak for gode ønsker for dagen på banen. Lige nu gælder det vist om at krydse fingre for, at det ikke begynder at regne 😮

    Også rigtig god dag til jer!!! 🙂

  3. Jeg er ofte i Dragør – ligger jo her på Ø´en – et dejligt sted – mange skønne huse og god mad, hvis nu……

Der er lukket for kommentarer.