Smukke Fado og ikke overaskende…

img_4824opt.jpg
Fra venstre – Fado med Manuel Santos, Nottingham med Jacob Johansen og Phonenix Moric med Kim Andersen på ryggen. De to sidste var henholdsvis 3. og 2. i mål

Har jeg selvfølgelig fået taget en del fotos idag. Sidder p.t. og kæmper med at få dem gjort klar m.m. Her er lige et par smagsprøver taget lige før Caroline Stömberg Handicap over 2200 m – er en svensk træner, der bl.a. træner en af favorithestene Fado, som er med i det her løb. Fado løb ikke op til forventningerne idag, men smuk det er han, som det ses nedenfor!!! Helt enormt endda!

Det var som altid dejligt at være på banen, og jeg fik også talt med en masse mennesker. Min veninde havde sagt, hun ville ringe om hun kom derned, men jeg hørte aldrig fra hende… men der er jo nok, jeg kender. Det er så dejligt at møde en masse man kender. Jeg glæder mig til at skrive indlæggene imorgen om alle de smukke heste og alle de søde mennesker jeg mødte og alting. For nu må i nyde Fado og så have en fortsat god aften.

img_4822opt.jpg
Smukke, smukke Fado med Manuel Santos på ryggen i paddocken