Tak for snakken og undskyld til Nicholas

img_4128opt.jpg

De her to gutter talte jeg bl.a. med idag. Rigtig, rigtig hyggeligt. Det er Nicholas og Filip, fotograferet til Filips bryllup for et par uger siden. Det viser sig, at jeg har fået kaldt Nicholas for Nicklas, og det hedder han altså ikke, fik han lige gjort opmærksom på. Da jeg selv ved, hvor irriterende det kan være at blive kaldt noget, man ikke har lyst til, lovede jeg selvfølgelig en offentlig undskyldning straks og så skal jeg rette det på bryllupsindlægget også – I promise – men det bliver altså imorgen – nu er jeg træt. Så hermed undskyld Nicholas og tak til jer begge for hyggelig snak idag!! 🙂

3 thoughts on “Tak for snakken og undskyld til Nicholas

  1. Ja det har været “sådan i farten” jeg har hørt hans navn, samtidig med at jeg skulle holde styr på en masse andre ting også! Men nu er det ihvertfald rettet 😉

Der er lukket for kommentarer.