Ingen problemer heldigvis

img_4688opt.jpg

Fredag dumpede der et brev ind af min brevsprække! Min husleje var gået i “koks”! Der manglede fra august og i der var blevet betalt 2x den 3., men det dækkede de to foregående måneder! Jeg haaader når sådan noget sker, især når det ikke er min egen skyld! Nå, men ringede til banken – bankdame på ferie til idag. Ringede igen til udlejer, og spurgte om vi kunne vente til mandag, hvor min egen dame var der. Ingen problemer. Det gjorde vi bare. Så har jeg lige fået fat på hende. Der var gået koks i det fordi der ikke var noget at betale med. Da jeg flyttede ind, kunne man ikke betale ved bankoverførsel, men skulle betale via girokort. Det har de så heldigvis lavet om i mellemtiden, så nu kan vi bankoverføre, og således skulle der ikke gå koks i det. Pengene er jo overført på budgetkontoen så ingen panik! Dejligt! Og så havde min søde bankdame iøvrigt haft en god ferie 🙂

Mig? Jeg har drukket morgenkaffen, talt med Karin der kom hjem fra Kreta igår, ordnet billeder fra igår og så lige ordnet den der lille bankforretning. Nu skal jeg have ordnet planter på altanerne og jeg har nogen stiklinger jeg skal have plantet og lidt. Og så skal jeg have støvsuget og ordnet badeværelse og køkken. Når det så er gjort så kan jeg sætte mig her og hygge med indlæg fra gårsdagen på galopbanen. Men jeg er nødt til at gøre det andet først, for sidder jeg først her så….I kender det godt! Så foreløbig vil jeg være praktisk og så vender jeg tilbage med rigtig god samvittighed. Det var ellers smukt vejr, men nu ser det faktisk ud til regn, men jeg skal jo også bare nusse rundt her, så det er sådan set okay.

Og så skal jeg lige huske, at spørge om der er nogen, der ved, hvad det er for en blomst, jeg har foreviget i dette foregående indlæg?

5 thoughts on “Ingen problemer heldigvis

  1. nå ja – det kan jeg da godt se nu.

    Så skal du nok lede efter geranier – jeg synes jeg kan genkende dens grønne blade.

    kh dorte

  2. Jeg tror det er en kaprifolie – kan huske dem fra min mormor og morfars have.
    Prøv at søg på kaprifolie på nettet og se om der er noget, der ligner.

    kh Dorte

Der er lukket for kommentarer.