Klampenborg Classic – Alnitak og Django


Når jeg skriver sådan, har det sine grunde! Det var en meget, meget dramatisk opløbskamp, mellem to fantastiske heste og 2 rigtig gode jockeys og jeg skal love for der blev reddet for Dronning fædreland. Det var side om side et langt stykke og uhyggeligt spændende!

Voldgiften blev sat lige efter løbet, da man åbenbart mente at Mark Larsen og Django som ellers kom først i mål, havde generet Alnitak og Kim Andersen undervejs. Det stoler jeg så på, er rigtigt, men har lige sådan umiddelbart svært ved at se det. Men ser jeg optagelserne vil jeg nok også kunne. Øv! Det var en af mine favoritheste og så min favoritjockey! Men Mark har selv udtalt at Klampenborgs Voldgift er den bedste i Skandinavien så forhåbentlig kan han også se det retfærdige i deres afgørelse. Det var uanset flot ridt af dem begge! Men altså vandt Alnitak br h v/Nureyev (USA) – Very True (USA) ejet af Stald Lambada og trænet af Bent Olsen og redet til sejr af Kim Andersen foran som sagt Django, Calistoga og Bongo Bello

Iøvrigt var der i forbindelse med Django noget der slog mig her. Han er fantastisk fotogen. Folk tror jeg er åndssvag, når jeg siger at heste og dyr i det hele taget kan være mere el. mindre fotogene. Det kan de! Django er uhyggeligt fotogen!

img_4834opt.jpg
Django og Alnitak side og om side i opløbet

img_4839opt.jpg
Django og Alnitak på vej tilbage til vindercirklen efter det sindsoprivende opløb

img_4844opt.jpg
Der sadles af og så skal begge jockeys til afhøring hos voldgiften som så derefter tager sin afgørelse