Thai Eleven og Susse

Jeg kunne godt følge en plan, når jeg tager billeder på banen og tage noget fra hvert løb og fotograferer alle vindere. Det gør jeg ikke. Jeg følger min lyst og hvad der lige er lejlighed til. Der skal også være plads til at være social og snakke med alle de mennesker, jeg møder. Og det går jo meget godt alligevel – får da masser af fotos alligvel. Som nu disse af Thai Eleven brun v v/Miesque’s Son (USA) – Winning Peal (IRE), som jeg synes er rigtig søde. Thai blev ikke placeret i løbet, men det bliver han nu ikke mindre flot af, se bare selv! Susse ser “bare” sød ud, men det er hun også, så det passer helt fint 🙂

img_4786opt.jpg
De spændte ejere til Thai Eleven og alle de andre i paddocken lige før Zwicky 2-års Maidenserie

img_4782opt.jpg

img_4787opt.jpg

img_4788opt.jpg

img_4789opt.jpg

img_4790opt.jpg

2 thoughts on “Thai Eleven og Susse

 1. :d Hej Jane

  Nej det duer dælme ikke, at han ikke ved, at han er af fin familie! Heldigvis er han ikke så gammel igen, og kan nå at blive en kanon mange gange endnu! Det vil jeg da bestemt håbe…Og jeg skal krydse fingre igen på Auktionsløbsdagen!

  Kh

  Deborah

 2. Dejlige billeder af Thai Eleven og vores kære Susse.
  Men bare Thai ville se at få rumpen med sig.
  Den har endnu ikke forstået at den er ud af en MEGET fin familie, og det forpligter.
  Han er søn af Miesque’s Son, som igen er Far til “Miesque’s Approval” som vandt Breeders Cup Mile i Kentucky i november sidste år. Miesque’s Son er i øvrigt helbror til King Mambo, og deres far er den nok den bedste amerikanske avlshingst igennem tiderne Mr. Prospector, også kaldet Mr. P.
  De fleste af hans afkom er DIRTHESTE, så når vi engang får lært Thai at hestetransporter ikke bider, eller ta’r ham væk fra dem han elsker, så er vi nået så langt at han kan komme over til Jägersro, og derved komme til at løbe på det underlag han er opdrættet til.
  Thai kommer sikkert først til sin rette over meget længere distancer. Helst skulle han på nuværende tidspunkt løbe 1800m eller 2000m.
  Så vi må se frem til Basnæsløb eller at han bli’r en god 3 åring.
  Han starter i et længere maidenløb på Auktionsløbsdagen.
  Hilsen Jane

Der er lukket for kommentarer.