Topline Løb – Marine Parade

img_4812opt.jpg

img_4813opt.jpg
Bonnie lagde jeg mærke til inden løbet, og synes hun er usædvanlig og rigtig lækker. Dels er hun skimmel, hvilket man ikke ser så ofte, og så var der endda også All Grey tidligere. Jeg fandt så ud af senere at hun er efter Final Appearance, og hans afkom er jeg generelt ret vild med, så det er ikke så underligt. Thomas som her står med hende, er ejer af Paramax, som skal starte senere på dagen – Jockeyen er Per-Anders Gråberg. Hendes chancer i løbet vurderes ikke store, og det kom til at holde stik ligesom hun havde næseblod da hun kom i mål som 2. sidst 🙁

img_4815opt.jpg
Situationsbillede fra paddocken Sofie Roslund er på vej til sin hest Zalycia, som dog er til venstre i billedet, så jeg har lidt svært ved at gennemskue hvor hun er på vej hen medmindre hun vil op fra den forkerte side 😀 – bag hende er det Optimic med Luis Villaroel og Pisaq med Martin Rodriquez

img_4819opt.jpg
Uden at vide det, har jeg her fanget vinderen af Topline Løb over 1600 m på vej på banen – Marine Parade brun v v/Royal Aplause (GB) – Ipanema Beach (GB )med Le Tølbøll i sadlen blev redet til sejr foran, Rival og Nicholas Cordrey, og Wrams Matrix og Juan Pinto