Endelig færdig

img_4655opt.jpg

Lige siden jeg kom tilbage lidt over 10 imorges, hvor jeg afleverede bilen til min far, har jeg siddet her og ordnet fotos og indlæg. Nu er jeg endelig færdig med indlæggene fra Galopbanen!!! Pyh! Og så skal jeg endda lige skrive på dem på Flickr også!

Så det er hvad jeg har nået idag. Så må rengøringen komme imorgen. Det har vel heller ingen hast i princippet!

Udenfor er det faktisk efterårsagtigt og temperaturen er også dalet gevaldigt. Igår fik jeg taget nogen af mine pelargonier ind og lavet stiklinger af dem og også min agaver er kommet ind – jo det hælder den vej….. og man kan jo ikke sige, at der har været meget sommer!

Nu er jeg godt nok bombet i mit hoved, og vil gå i bad og så ind og slappe lidt af. Jeg har slet ikke fået læst andres udgydelser idag, men det må blive senere …..

2 thoughts on “Endelig færdig

Der er lukket for kommentarer.