John D. Shapiro Handicap – Eko Monte Bello

John D. Shapiro var manden bag verdens første internationale væddeløb, Washington D.C. International Stakes, på Laurel Park Racecourse i Maryland – Danske Lars Kelp, har redet løbet på Humbug derovre. Nu er løbet erstattet af andre løb.

img_4852-eko-monte-belloogp.jpg Eko Monte Bello længst tv. stærkt forfulgt af Paramax yderst til højre – i midten 4. i mål Pauls Pride med Mark Larsen

img_4860opt.jpg

img_4861opt.jpg
Løbet her blev vundet af Eko Monte Bello br v v/Final Apperance – Eltsina, redet af Per-Anders Gråberg, ejet af Stald Eko – Malin Roth, og trænet af Malin Roth, foran Paramax som ses nedenfor

img_4853opt.jpg
Her er Paramax på vej mod sin 2. plads for “fuld skrue”, næstefter Dr. No, Lot To win, indvendig for ham Paul’s Pride of sidst Frederik

img_4858opt.jpg
Parmax har gjort det rigtig fint i år, og her blev han nummer 2. Jeg kunne personligt godt have ondt ham en 1. plads, men det var rigtig flot! Paramax er en br v/Meedaly – Cut Quick, redet i mål af Catrine Weilby og trænet og ejet af Thomas Dideriksen. Nederst ses Susse (nævnt før) ved hans hoved og Thomas Dideriksen med blomsterne – Catrine er lige hoppet ned! Tillykke til Thomas!