Marcel Boussac Handicap

Marcel Boussac var en industrimagnat, der satte stort præg på galopsporten lige efter 2. verdenskrig. Han opdrættede og ejede flere heste, og vandt flere klassiske løb, hvilket også kan læses på linket. Han døde i 1980, 91 år gammel, men der bliver hvert år afholdt et gruppe 1 løb i hans ære på Longchamp.

Løbet her blev vundet af Falicia mrkbr. hp v/Final Appearance – Farinelli, ejet af Margit Hansen og Fionia, og trænet af Margit Hansen og redet til sejr af Le Tølbøll, før Nowal og Nathalie Andersson, Miadonna og Jacob Johansen og Shotgun Charlie og Nicholas Cordrey

Her er nogen af hestene på vej til start – det er iøvrigt i denne situation, jeg i den grad mangler Burt Seegers mega-linser! For som det ses er det udemærkede fotos, men manglen på lys og afstanden gør altså sit til at mit lille kamera trods alt har sine begræsninger! Dem af Sara er blevet bedre… 🙁

img_4890opt.jpg
Mrs Chippy med Sofie Roslund

img_4892miadonnaopt.jpg
Miadonna med Jacob Johansen

img_4891opt.jpg
Miadonna med Jacob Johansen

img_4903opt.jpg
Shotgun Charlie med Nicholas Cordrey

img_4914opt.jpg
Forest Our Choice med Juan Pinto og bag ham Metroline med Tina Skovhus

2 thoughts on “Marcel Boussac Handicap

Der er lukket for kommentarer.