Musikalsk inspiration – jeg tror, vi trænger til…

Inspireret af Emmaline, synes jeg også, vi skulle have lidt rigtig rock – nej det er ikke Rolling Stones 😀 En anden YNDLINGS gruppe!

Denne med særlig kærlig hilsen til Jakob!!!

4 thoughts on “Musikalsk inspiration – jeg tror, vi trænger til…

  1. Emmaline – Jeg er også blevet til det hårdere som årene er gået. Dog har jeg aldrig brudt mig om Bruce Springsteen, og det har ikke ændret sig. Jeg har flere ideer, bl.a. FM her, som jeg bestilte istedet for nogen af mine føs’daggaver.

  2. Jeg har været inde på YouTube og udforske Def Lepard, fed musik faktisk! \:d/ Det er lidt underligt med min smag i rock for den har ændret sig med årene til at blive mere “hård” – jeg har ellers hørt det normalt går den anden vej 😉

    Da jeg var ung kom Bruce Springsteen frem, alle var vilde med ham – undtagen mig! I dag er jeg begyndt at lytte til ham også. Jeg har også så småt fået smag for Rolling Stones….jo, jo det går den rigtige vej :-h

    Du skal i hvert fald have tak for at introducere Def Lepard, har du flere ideer, så kom med bare med dem 😉

  3. 🙂 Emmaline, det er et superfedt nummer! Du skal udforske Deff Leppard lidt mere – jeg kan sende dig lidt, hvis du ønsker!? Det her er et af yndlingsnumrene! – Og du er ganske ret, det er fedt, at vi deler smag 😀

Der er lukket for kommentarer.