Velkommen tilbage til søde Sara

Dagen var også den, hvor Sara Slot igen skulle ud og ride efter en længere sygdomsperiode, med et brækket skinneben, stativer og skruer og hvad har vi! Dejligt at se Sara i sadlen igen! Jeg håber, hun havde en god dag, selvom det ikke blev til nogen placeringer! Det vigtigste var at komme stille og roligt igang og få en god dag tror jeg!

Her ses hun på smukke Trans Vision. Hun havde tidligere redet et løb for sammen ejer på hesten Atmospheric i Hans Adielsson Handicap – jeg talte tidligere om fotogene heste – her er ihvertfald en mere!!!

img_4864opt.jpg

img_4867opt.jpg

img_4882opt.jpg

img_4884opt.jpg

img_4885opt.jpg

2 thoughts on “Velkommen tilbage til søde Sara

 1. Jessica og Arve – Jeg skal kigge, om jeg har flere, men jeg tror, det er det! Det ene her, er dog beskåret, og er ikke sådan originalt! Jeg har sendt jer en mail også. Rigtig held og lykke med hende!!! 🙂

 2. Hej!
  Underbara Trans Vision bor nu hos oss!
  Har lagt galoppkarriären på hyllan 🙂

  Har du fler fina bilder?
  MVH
  J&A

Der er lukket for kommentarer.