Argh hvor tumbet


img_4942opt.jpg

Jeg sad godt igår og filosoferede over, at det vel egentlig var smart og vente med at komme over til den speciallæge, efter knoglescentigrafien. Godt nok skulle jeg have resultat af nogen blodprøver, men hvis der var noget ville hun ringe! Det havde hun ikke gjort, så jeg havde lidt svært ved at se, hvorfor jeg skulle komme idag. Det havde hun også!!! Så det var en spildt tur! Det eneste der skete var, at jeg fik en ringetid til når jeg har været til den der scentigrafi!! Sig mig er det læger forbudt at bruge hovedet??? Jeg var cyklet, og intet om, at det er kun godt for mig, men skulle jeg cykle, bare for at cykle, var jeg kørt et andet sted hen – ned til vandet, ud til Dyrehaven – whatever! Altså ringer hun til mig efter den der ting, og tegner og fortæller. Jeg skulle have fulgt min indskydelse igår om at ringe og høre hende, om det virkelig var nødvendigt at komme idag! Der kan man igen se, hvad autoritetstro gør!!

img_4949opt.jpg

Nu sidder jeg så her og skal tage mig sammen til at gøre lidt rent. Jeg har en opvask stående og støvsugeren skal bestemt også svinges. Men når det så er gjort, så har jeg resten af dagen for mig selv – jeg har en bog, jeg skal have læst mere i, jeg har mit TV og flere dejlige film, og jeg har en hel blogverden og ikke mindst min egen at gå amok i – hvad mere kan man forlange, andet end at tabe 20 kilo på 2 dage! Jeg er led og ked af mig selv. Når man ser fotos af sig selv, går det for alvor op for en, hvor meget der skal tabes! Øv! Nå, men jeg må jo bare “på den” – der er desværre ikke andet for og kun een til det – MIG!!! Altså klør vi på. Og nu er jeg også nødt til det af den grund, at jeg har et væddemål igang om, hvem der taber x-antal kilo først! Jeg vil dælme være først.

På vejen rundt på min lille “udflugt” mødte jeg den dejlige garage med efeu og roserne “synger på sidste vers” nu.

6 thoughts on “Argh hvor tumbet

  1. Emmaline – Jamen sådan så jeg da også på det, der var ligesom ikke andet at gøre! Ja, jeg er topmotiveret og tror på det nu!! Der skal holdes fast nu, det er det, det handler om – jeg har kunnet før, så selvfølgelig kan jeg igen! 🙂

  2. Se lyst på det, cykelturen gjorde godt 😉 …men ellers vil jeg holde med dig i at det er irriterende at spilde sin tid uanset hvad…

    Væddemål om vægttab lyder som en god idé, man skal være motiveret på den ene eller anden måde (kender det fra mig selv 😉 )

  3. Sister Bonde – Du har helt ret, der kunne meget let være sket noget, der var meget værre! 😉 Nu skal jeg have lidt motion sammen med støvsugeren og solen skinner. Tak for ros til billederne 🙂

  4. Dejligt med sådanne væddemål. Holdt op med at ryge på den måde for mange, mange år siden. Vi var 5, som ville holde op og hver dag skulle vi sætte pengene, som vi sparede, ind på en bankkonto. Den som holdt længst (indenfor en fastsat tidsramme) fik alle pengene. Det gjorde jeg og jeg købte en stol for pengene. Det var godt nok skønt.

    Læger har ofte ikke tid til at bruge hovedet til den slags – desværre. Har arbejdet en del år i et lægehus. Du fik en cykeltur og det er godt, ligemeget hvor den fører hen. Du fik da taget nogle dejlige billeder. 🙂

Der er lukket for kommentarer.