Dagens bil Jaguar XJ 4,2 – plus en bonus!

Denne bil, er grunden til min kærlighed til Jaguar! Ikke lige denne nøjatigt, men en magen til stort set. Måske en serie før – det kan være svært at se forskel, den her er en serie I el. II og den jeg taler om, var en serie I, og så var den brun istedet for. Meget meget flot! Jeg havde faktisk nogen venner engang, der havde en hvid også – gad vide, om de har den mere – her er ihvertfald en og så lidt sjovt, at den anden holdt der også.

img_4939opt.jpg

img_4936opt1.jpgBemærk, hvad der holder på den anden side ad gaden – den Jaguar V8 Sport, jeg har fotograferet før – 2 i et skud – det er ulamindeligt, selv herude!!! Jeg skal lige huske at sige, at jeg senere har fået at vide, at den altså ikke holder ulovligt, for ham der kører i den ejer gården 😉

img_4937opt.jpg

img_4940opt.jpg

5 thoughts on “Dagens bil Jaguar XJ 4,2 – plus en bonus!

  1. Bare mig – jeg lover dig, havde jeg kinamands chance for at have råd til at fylde benzin på sådan “et dyr” og alt det andet også selvfølgelig incl. at købe den, så købte jeg en fluks :d

  2. Bare mig – Du har helt ret, med hensyn til parkering, er de mindre måske mere praktisk inde i Kbh. Herude, er der nu ikke de samme parkeringsproblemer. Med hensyn til at holde ulovlig, var det den sorte, der er fotograferet i en gård tidligere! Ikke dem fra igår! 😉

  3. Flotte biler. Men i byen synes jeg altså en mindre er mere praktisk også selv om jeg havde råd. – De holder da ikke ulovligt. Der er da P-båse.

Der er lukket for kommentarer.