En tur til Østen

buddah.jpgHvis det var noget, du kunne tænke dig, så var det måske en ide, at kigge forbi 40travel.dk, som holder åbent hus på lørdag fra kl. 10-14 på Ã…lekistevej 88, 2720 Vanløse…På deres hjemmeside, kan du se mere om, hvad de tilbyder. Der er rejser til Cambodia, Thailand og Vietnam – linkhenvisningerne er til Jakobs meget omfattende galleri. Hvis ikke man har været, så får man ihvertfald lyst, når man har set hans fotos. Derudover er der også mulighed for individuelle rejser. Hvis man skulle undre sig over reklamen – jamen det behøver man ikke – Kim Jensen den ene indehaver, er en god ven til mig.

3 thoughts on “En tur til Østen

  1. Takker… tjooo, der er ca. 13,000 billeder at kigge på… 😮

    Og flere på vej, da jeg er ved at foreberede endnu en omgang til upload!

    Knus herfra Bangkok!

    Jakob

Der er lukket for kommentarer.