Hovedpine

img_4959opt.jpg

Ja, det er jo så min egen skyld tror jeg! Jeg har firkantede øjne efter at have nydt Oprah Winfrey hele dagen. Men jeg havde nu en tendens i forvejen, så….. nu har jeg indtaget hovepinepiller, men det har ikke rigtig hjulpet.

Udover at se føromtalte, har jeg fået ordnet lidt vasketøj, men med regnen nu silende ned, har jeg et tørreproblem! Som altid. Det optimale ville være en vaskemaskine her, og en tørretumbler i kælderen.

Petuniaerne er godt nok noget kede af det, og synger på sidsten, men marguritten kan endnu. Min Dahlia er slut for i år. Jeg håber, jeg kan få den til at overvintre. Ellers går det nok.

Nu vil jeg gå ind og se noget fjernsyn, det eneste jeg har set andet end Oprah er Dr. Phil x2, så man må vist sige, jeg har fået min dosis talk-show for idag 😀

2 thoughts on “Hovedpine

Der er lukket for kommentarer.