Jeg har grædt og grinet

img_4962opt.jpg

Ladet mig henføre, medrive, fortrylle og forblænde (på den gode måde), af min store heltinde Oprah og rørt på alle måder, af mange af de dejlige historier hele dagen og jeg har NYYYDT det i fulde drag. Har været i selskab med masser af stjerner, men det er jo historierne fra det virkelige liv, der rør en. Det har været en god blanding af lidt af det hele. Jeg har selvfølgelig ikke set det hele, der er 6 DVD’er – jeg fik set 1½.

img_4963opt.jpg

Jeg fik hendes 20 års-jubilæums DVD-samling til Jul af min far, men grundet min DVD-afspillers tilstand, var det meget lidt jeg har set af den. Det jeg havde nået at se, var hoppende og hakkende, og så er fornøjelsen ligesom væk. Nu “kører det bare i olie” og det er så fedt!

Har du haft overvejelser, om du skal købe den her DVD – så kan jeg varmt anbefale den, hvis man som jeg, er vild med Oprah – så er den et must!

Oprah er tilbage på Kanal 4 her til efteråret!

1 thought on “Jeg har grædt og grinet

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » At få det gode humør igen

Der er lukket for kommentarer.