Midt om natten

img_4955opt.jpg

Eller sådan føltes det kl. 5.30! Vågnede jeg ved et brag – noget faldt ned! Troede længe, at Garbo havde væltet noget ned, men kunne intet se, indtil jeg fandt ud af, at det var et billede der var faldet ned af væggen – der kan I selv se mine evner udi ophænging m.m. Nej spøg til side, den væg er dum, og der skulle have været boret først – jeg må have fat i manden med boremaskinen!

Jeg tog og lagde mig ind på sofaen og gjorde mig det behageligt med en af de nye jumbokopper med te, sterinlys og tv, og der har jeg tænkt mig at blive idag – jeg er godt nok kvæstet! Hvis nogen ikke har opdaget det, så er det efterår – her ihvertfald, og lige idag, passer det mig fint! Det gør nok som det vil alligevel 😉

6 thoughts on “Midt om natten

 1. Helle – Lige nu har sluserne åbnet sig, og det STYRTER ned …. igen 🙁 Men ellers har solen nu været her, og det var en overgang ganske dejligt!

  Catarina – nu var det tæt på at være morgen, men det er typisk, når jeg tror, jeg skal sove længe!!! 😕

 2. Uha, man kan blive noget så bange, når ting falder ned og man vågner af det.

  Ja, der er godt nok efterår. mørkt og trist.. Jeg skal igang med at bage en masse… får gæster i aften. så får nok varmen i løbet af dagen alligevel.

 3. Ork sikken en forskrækkelse at vågne ved sådan et rabalder. Det booster hjerterytmen.
  Her er der også tegn på efterår. Jeg så så mange flotte edderkoppespind i morges, da jeg luftede hund.
  Det bliver også senere lyst og tidligere mørkt, og det bliver kun værre og værre. OK jeg kan godt lide at hygge mig med stearinlys, så de mørke måneder har deres egen hygge.

Der er lukket for kommentarer.