Altså ikke idag åbenbart


img_4595opt.jpg

Jeg havde jo ellers efter at have læst hos Liselotte igår, tænkt at jeg ville en tur til hovedstaden idag og kigge! Jeg skal blive bedre til at få r…. med mig og komme ud også! Jeg er et hjemmehyggedyr af rang, og intet galt med det, men man bliver jo endnu gladere for at komme hjem igen, når man har været ude, og det er altså også fedt og kommer ud og se noget.

Først var der meldingen om personpåkørsel endda her i Ordrup – og Dybelsbro!!! Nå, det var første hindring og alle tog forsinket og hvad ved jeg! Det startede “godt”! Nå, tænkte jeg, jeg har jo ikke travlt, så det kan jo sådan set være ligemeget. Så satte jeg mig her og skulle lige svare på lidt mails. Så rejser jeg mig, for at gå ud i køkkenet, og “bang”, så er den gal med den højre skulder igen. Den s…. fibersprængning! Den bliver ved at sprænge op ved det mindste, og det gør HELVEDES ondt. Så ondt at jeg dårligt kan trække vejret. Jeg må sludre med Dr. Jan om, hvorfor det sker og så må jeg igang med træningen. Men den skal jo først falde til ro igen. Det betyder at den planlagte tur til hovedstaden er lagt på hylden og at jeg ikke får set Udstillingen som egentlig var inspirationen til at tage afsted. Se sådan går det, men bortset fra det, så ser det også rigtig meget ud til regn nu, så det er måske godt nok! Jeg må ihvertfald prøve at få lidt styr på den skulder til imorgen – ikke meget jeg kan gøre udover at hvile den. Det er jo bryllup! Håber det holder tørt der ihvertfald!