Inspiration, støtte og gode ideer modtages og gives forhåbentlig

otto-deb-og-anciba-1991opt.jpg
Mig i en slank og lækker udgave anno 1991, og der er jeg tynd! Vejer omkring 55 kilo

NU er det NOK!!! De ekstra kilo som er røget på, ikke over 2 dage, men over flere års sygdom og mere sygdom, hospitalsindlæggelser og hvad har vi! De er ikke kommet af sig selv. Selvfølgelig har jeg spist for meget og rørt mig for lidt. Alt det er der jo en forklaring på og jeg kunne godt begynde en tårevædet historie om hvorfor og hvordan. Det vil jeg spare jer for, for dybest set kan ingen bruge lige dét til noget, andet end måske sige, at de godt kan forstå, at det er sket. Det kan jeg også, men jeg kan dælme også godt fortælle, at jeg er led og ked af, at det er sket. Der findes INTET så ufedt som ikke at kunne kende sig selv, når man kigger sig i spejlet og sådan har jeg det vitterligt p.t.

Så for to dage siden, begyndte jeg kampen for de sk.. kilo. Nu er jeg så indbildsk at jeg forestiller mig , at der også blandt mine (hvad jeg efterhånden opfatter sådan) blogveninder også er piger, der som mig skal “på den”, og vedblive at passe på resten af deres dage, da de desværre ikke er født med et stofskifte der gør, at de kan spise, hvad som helst uden det kan ses!!!

Jeg forestiller mig, at vi her – dem der har lyst, kan udveksle gode ideer og tips og bare bakke hinanden lidt op. Jeg har et “Væddemål” med en veninde om, at nu skal de her kilo af. De nærmere rammer for det, er ikke helt på plads, men eftersom at jeg er startet, må det blive noget med en slutdato for, hvornår vi skal have smidt ex-antal kilo! Og andre kan jo også være med og enten gå med på vores deadline, hvis de vil eller lave deres egen.

Det gode råd nr. 1 går ihvertfald for mig på, at jeg skal have noget, jeg kan spise, når trangen kommer over mig. Eftersom grønsager er helt risikofri har jeg fundet ud af, at en STOR grydefuld kogte grønsager med suppe, er helt genial for mig at lave hver dag, for den kan jeg spise af så meget jeg har lyst. En sommer hvor jeg gjorde det samme, der tabte jeg 5 kilo på 3 uger!!! Så jeg kan godt! Det var da jeg var på De Danske Vægtkonsulenter! Det virkede også helt sikkert, men der var for mange regler til min smag. Ikke at der ikke er nødt til at være nogen, det er jeg med på, men jeg trives bedre med Weightwatchers system som jeg så tæller points med. Det fungerer fint, men der er også visse ting, jeg VED, jeg ikke skal have i huset, for er det der, så spiser jeg det også. Men i princippet kan alt spises på Weightwatchers. Men det koster, og det koster dyrt, hvis man tager sig friheder og spiser noget af det usunde! Det kan jo klart bedst betale sig, at holde sig til det sunde, sådan er det, og det er jo så ligemeget hvilket system/metode man vælger. Alle er velkomne her, ligemeget hvilken metode de vælger. Jeg tror, det er vigtigt, at man finder lige det, der virker for en. Det kan være Weightwatchers for mig og noget andet for nogen andre. Ligemeget, bare det virker og ikke er sundhedsskadeligt.

Kom frit frem – du behøver ikke fortælle, hvor meget du skal tabe el. hvad du vejer – det gør jeg heller ikke, men jeg vil fortælle, hvor meget jeg taber henadvejen og når jeg så har tabt det jeg skal så kan I jo regne ud, hvor meget, jeg har været oppe på. Men jeg vil så sige, det er endda blevet bedre end da jeg lige var flyttet, der vejede jeg ca. 5 kilo mere endnu tror jeg.

Lad os se, om der er andre, der tør komme ud af busken, nu har jeg ihvertfald startet og råbt det ud, og det er også for at fastholde mig selv nu. Nu har jeg proklameret højtlydt her, og kan ikke trække i land og vil heller ikke! Fotoet er målet (taget af min far) – lige så slank og pæn VIL jeg være igen koste hvad det vil. Om det skal være nøjagtigt 55 kilo jeg skal veje, må vise sig, bare jeg er sund og slank. Tror på, det viser sig når jeg når derned af – der er et pænt stykke vej endnu!! Har du et foto af dig selv, som du bliver inspireret af er du velkommen til at dele det med os andre også…håber vi får en god dialog om det…

9 thoughts on “Inspiration, støtte og gode ideer modtages og gives forhåbentlig

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Stadig inspireret

 2. Catarina – Det var en god beslutning! Grundet min astma og andre ting, så er løb ikke det optimale for mig, men jeg gjorde det faktisk engang alligevel. Løb så meget jeg kunne og så stoppede jeg og gik og så fremdeles. Når jeg har tabt mig lidt mere, så kan det være jeg gør det igen. For det ér godt. Sådan en tur i Dyrehaven en tidlig morgen er skøn. Jeg glæder mig til jeg kan gøre den på hesteryg igen. Det er også et mål! 🙂

  Emmaline – Faktisk var jeg vegetar i 9 år! 😮 – og var glad for det. Som du ganske rigtig er inde på, så er motion virkelig vigtigt, og ikke kun p.g.a. kiloene, men bare i det hele taget. Jeg husker da jeg løb/gik, hvor godt jeg havde det hele dagen. Pasta og brød er virkeligt farlige, og grunden til min overvægt, blev lagt da Susan Powter (Aldrig mere slankekur) bildte folk ind, at de kunne æde pasta til de sprang – det passer jo ikke! :(( Jeg havde også tabt 15 kg og så blev jeg syg igen og skulle opereres 🙁 Men nu gør vi noget ved det. Nu ser vi lige, om der kommer flere, der vil være med, ellers må vi jo lige sætte nogen målsætninger op.

  Marianne – Det vigtigste er selvfølgelig at du føler dig godt tilpas, og du KAN godt blive tynd, det er et spørgsmål om vilje og konsekvens! Jeg har set folk veje, mange, mange kilo og blive SÃ… flotte, så selvfølgelig kan du også!!! Man skal aldrig nøjes!!! Du kan sige, du vælger at du ikke vil være tynd, men selvfølgelig kan du. Du fortjener det bedste – at være sund og slank. Cola er i store mængder ikke godt, som alt sodavand, og der er kun en der kan stoppe din afhængighed – det er dig! Byt den ud med Cola Light/Zero – det er da en start, og vil allerede give dig mange kilo. Jeg så Dr. Phil forleden, og der var en, der drak mindst 3 liter om dagen og han regnede ud, hvor mange kilo det gav på et år – det var mange – prøv du at lave samme regnestykke %-(

  Også god weekend til jer – efter weekenden, lidt mere inspiration og mål og sådan!

 3. Ja ja…. tæl bare mig med i koret.
  Undskyldninger er der nok af (kunne skrive en bog), men hvad skal vi bruge det til?
  Min værste og eneste fjende og som har gjort mig fed er:
  Coca Cola
  Jeg har taget mega meget på af denne læskedrik – den er som kaffe og ciagretter for mig – jeg kan lade være med at spise….. bare jeg får cola….
  Jeg er på den igen – igen, men har indtil nu tabt 3.9 kg…… og jeg fortsætter…. jeg skal ikke være tynd (det har jeg indset), men føle mig veltilpas…
  God weekend

 4. Jeps, jeg er med! \:d/ For et par år siden tabte jeg mig 13 kilo, men som det jo ofte sker, går der slendrian i det og sidder de der igen >:p (dog ikke allesammen, men hvis jeg ikke tager mig sammen, så…)

  Som veganer burde det være nemt for mig, men jeg er for glad for brød og pasta – og så er der lige den søde tand… Det der for alvor kan sæt skub i det, ved jeg, er motion …. men i guder alle de undskyldninger jeg har for at lade være #-o

  Så, helt officielt, her på bloggen, forpligtigere jeg mig til at tage mig alvorligt sammen =d>

 5. Ja – det er en af årsagerne til at jeg begyndte at løbe for 1 1/2 år siden. Jeg har altid kunne spise hvad jeg havde lyst til. Men jeg vidste også at omkring 40 års alderen ville det vende og det ville jeg tage i opløbet, så jeg ikke senere i livet skulle kæmpe med x-antal kg.

  Jeg glæder mig til at følge dit forehavende her, det vil helt sikkert lykkedes. :d/

 6. 🙂 Ja se engang, der er allerede 2, der har samme problem!!! Jeg håber, I lader jer inspirere og vil være med – Vi fortjener at være fine, smukke og slanke!!! Ikke?

  Joan – Hop med på vognen og lad os inspirere hinanden!

  Marianne – Tusind tak – du behøver det ihvertfald ikke! Men opmuntrende bemærkninger er ALTID velkomne 😉

  Kaja – Tør – tør hvad? Være med – du har da ikke noget at tabe andet end masser af kilo forhåbentlig!

 7. Det lyder som en god ide, du har fået, ved ikke rigtig om jeg tør. Jeg er også blevet monsterstor af de samme årsager, som du har nævnt + et par mere. Førhen tog jeg mig rimeligt ud på fotos, nu ligner jeg noget der er løgn.
  Håber i hvert fald du når dit mål.

 8. En sej beslutning at tage! Jeg håber du finder styrken til at komme ned på den ønskede vægt – og holde den der! 🙂

 9. Nu rammer du lige min dårlige samvittighed igen… Jeg er – næsten – igang.. har da fået tabt et par kilo.. men skal til at tage mig endnu mere sammen. vil gerne være, sådan næsten tynd igen..

Der er lukket for kommentarer.