Gammel i nye klæer

img_496opt.jpg

Jeg var i Fakta, og eftersom økonomien stadig lide under den famøse koncert, så var der ikke noget på programmet udover det mest nødvendige, omend jeg som alle andre også kan falde i fristelse over både Netto og Fakta‘s “tingeltangel”, som meget ofte er gode og brugbare ting. Jeg har skam mange gode ting på den konto. Nå, men det går jo hverken værre el. bedre, end at jeg står i køen ved kassen da mit blik fanger de her pakker med sofacovere til 149,- kr.

Min sofa er god, men den er også gammel. Den stod i mit sidste hus, da jeg flyttede ind, og da jeg godt kunne lide den og jeg ikke havde noget umiddelbart til erstatning blev den. Oprindeligt hørte der også to stole til, men de røg så ud, da jeg flyttede. Jeg har intet imod betrækket, som er 70’er fløjl/plys i striber – dog meget dæmpet beige (nu hedder det moccafarvet, men det er sgu stadig beige *S*). Det er gammeldags hynder med knapper i. Og den store hage ved det, er at de her sk.. knapper ryger af, og så er pynten ligesom af det. Og de kunne muligvis sættes på, men det orker jeg altså ikke at bikse med. Også fordi sofaen på et tidspunkt skal skiftes ud, men det er en solid og god sag, hvorfor jeg ikke, udover det finansielle bare smider ud. Nu så jeg så det her sofacover og tænkte, at det da var en yderst billig måde at få ny sofa på. Det er faktisk rigtig fint synes jeg, og så må det holde så længe det nu kan. Faktisk skulle jeg have haft til min store stol også, men der var kun een pakke tilbage af den beige…desværre, for min stol som er betrukket med Sanderson stof, er i den grad slidt! Så ser du det beige nogen steder i rest, så råb op el. køb det for mig 😀

6 thoughts on “Gammel i nye klæer

 1. Henriette – Først skal jeg bekæmpe rodet med bølgerne 🙂 Får jeg ikke styr på dem, må jeg se, om der er et andet mønster, der passer bedre til hovedet! Nej jeg har ikke stor lyst til at broderer nu, når det ikke bliver sammen med mor må jeg indrømme. Så hvis noget bliver det hæleriet og strikning. Men sødt af dig at ville hjælpe! Helt sikkert! 🙂

 2. Ved vi har talt om det tidl. Så du ved jo jeg eeelsker at brodere. Og jeg siger bare :

  Nu kommer efteråret og den mørke indetid… YOU GO GIRL.. Bare i sving med dig. Skal nok hjælpe hvis du har brug for råd ell mønstre

  Knus Skovtrold

 3. Henriette – Ja jeg kan godt lide broderede puder! Faktisk havde mor og jeg en plan om, at det var noget, vi skulle have begyndt på, men det nåede vi aldrig desværre.

  Ja jeg synes også det var en fin deal med coveret til sofaen. Det er et stort stykke stof.

  Kh

  Deborah:)

 4. Hej igen igen deborah.. 🙂

  Uh jeg nyder at se at du har broderede puder i sofaen. Juhu hvor er det fint at se på og jeg vil da sige at du der har gjort en god handel med de covere til sofaen. Der skal ikke meget til, så har man “nye” møbler at kigge på.

  KH henriette

Der er lukket for kommentarer.