Stadig inspireret


img_4948opt.jpg

Jeg rider stadig på inspirationen og motivationens bølge, og det skulle jeg gerne blive ved med, og jeg ser gerne at den breder sig og bliver stor og mægtig. Mere om det senere.

Lige nu sidder jeg her og nyder de sidste rester af morgenkaffen og med Bach i ørerne og så skal jeg til bryllup kl. 14. Jeg er lidt ked af vejret som ikke har noget som helst sol over sig, men er meget, meget gråt. Det regner dog heldigvis ikke, så det er meget at være taknemmlig for. Bare det holder tørt. Hvad værre er, at jeg skal finde noget at tage på. Jeg har jo grundet min størrelse ikke købt noget ordenligt tøj i evigheder, så min garderobe lader meget tilbage at ønske, og det der ikke gør, er for småt!!! Nå, de må tage mig som jeg er, og så næste år så skal i bare se løjer, jeg tager revanche!!! Nu vil jeg gå i bad, og så vil jeg senere skrive lidt om en film, jeg så her til morgen, der gjorde stort indtryk. Igen kan jeg godt ærge mig over, at jeg ikke har en at følges med, – især til noget som et bryllup, men sådan er det, og det skal ikke forhindre mig i at få en god dag!

3 thoughts on “Stadig inspireret

 1. Dét med tøjet kender jeg! Hvem gør ikke det?:o

  Men gør som Emmaline siger : Løft hovedet! Der er ikke noget at være ked af. Du skal til et bryllup – en festlig begivenhed:x

  Ha’ en rigtig god dag

  @};-

 2. Jeg håber du får en god dag og at vejret i det mindste holder tørt 😉 Jeg kender godt det, at ens tøj er “krympet” når man vil ha’ det på, det er meget irriterende >:p

  Angående det at komme alene til brylluppet, så skal du bare løfte hagen og være stolt af dig selv, Deborah, det er nemlig ikke dig der er noget i vejen med 😉

  Ha’ en god dag 🙂

Der er lukket for kommentarer.