At få det gode humør igen

img_5005opt.jpg

Krævede godt nok sin kvinde ovenpå den brøler!!! Nå, men det går jo endda, men stadig dødærgerligt. For at hjælpe mig selv på vej, tog jeg lige en dosis af den bedste medicin her til morgen – og Gudskelov, kan jeg bruge den så ofte jeg vil. Helt uden bivirkninger andet end at blive i godt humør.

Så det er hvad dagen er gået med. Jeg har ikke engang spist noget endnu, men selvfølgelig fået kaffe, så det kunne være, jeg skulle sætte et par æg over at koge – har lige lyst til en æggemad. Men jeg skal selvfølgelig tælle point, og det gør jeg også! Igår gik der bryllup i den – indrømmet, men jeg har sagt til mig selv, at een gang i ugen må jeg “synde” men heller ikke mere! Så idag er det back to business 🙂

Der er masser af indlæg “der vil ud” og mails der skulle skrives og…… men hovedet vil ikke, som jeg vil. Det gør ondt og er overanstrengt. Jeg har ellers ikke lidt på den her måde længe, men nu er den altså gal, og jeg ved, det eneste der er at gøre, er at skære ned her…..:( Så tålmodighed er en dyd lige nu!