Bryllup – Man lever og lærer

img_5003opt.jpg

Bare ikke altid når man selv synes, man skal det!!!! Som I ved, skulle jeg til bryllup,og havde GLÆÆÆDET mig til det. Dels fordi det altid er hyggeligt at komme til bryllup, men selvfølgelig også fordi, det var min søde, dejlige veninde Mariannes datter, der skulle giftes. Dels er Marianne en kær veninde, og hendes datter – det jeg kender hende, en lige så dejlig pige. Alt det sagt, så bliver jeg her til det bryllup udsat for mine hjernesvingninger, når de ikke fungerer og min hukommelse ligeså ~X(

Jeg havde aftenen før tænkt på – man skal gøre det med det samme er lektien nu!!! l-) – at jeg skulle tømme mit memory card på kameraet, så der var plads til masser af bryllupsfotos. Det glemte jeg. Så er det jo ikke værre, end at man kan gøre, det når skidtet løber tør for plads, for man kan tømme efter dato! Fint nok BORTSET FRA, at jeg slettede alle billederne fra kirken!!!:o Jeg har været helt slået ud over det =(( Jeg har siger og skriver 3 billeder fra receptionen, hvoraf ovenstående af brudebuketten er et af dem! Spørg om jeg er grædefærdig :(( Altså – jeg skal have fat i et større memory card, men skal jeg slette, skal jeg dælme koncentrere mig og allerhelst gøre det INDEN jeg tager afsted!!!

Men når min brøler er nævnt, så var det et dejligt bryllup :), og havde jeg haft de fotos, jeg nåede at se, ville jeg have haft skønne fotos af bruden og hendes far op ad kirkegulvet og brudeparret udenfor kirken!!!! Såfremt de havde givet deres tilladelse til visning her selvfølgelig. Det behøver de desværre ikke nu!!! I’m SO SORRY!!!

img_3789opt.jpg

Jeg sagde igår, at jeg aldrig har været i Ordrup Kirke, men det passer ikke. For jeg havde faktisk et vennepar, der blev viet der for maaaange år siden, det havde jeg bare glemt igen. De er iøvrigt stadig gift med hinanden, hvilket nu om stunder næsten er en sjældenhed. Billedet af den, er fra en anden dag, men himmelen var også igår grå. Den er en af de kirker, man åbenbart har synes skulle være moderne og har hevet de gamle kirkebænke ud, og erstattet med stole. Og iøvrigt malet, hvad jeg mistænker før har været mørkt træ GRÃ…T!?! Det er helt forkert i min verden og ikke “rigtig” kirke. Og synd for det kunne ellers have været så smukt.

Bruden var fantastisk flot i en flødefarvet thaisilkekjole og jeg er meget, meget ked af, at jeg ikke har billederne, om ikke andet til mig selv, men sådan kan det altså gå. Så lad det være et eksempel til skræk og advarsel!!! Jeg gør det ihvertfald ikke igen!! 🙁

10 thoughts on “Bryllup – Man lever og lærer

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Varsel for 2008 og året der gik!

 2. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Den sødeste mail fra en læser

 3. Catarina – Du har helt ret, det er dumt at spilde tiden på. Jeg er såmænd også holdt op med at ærge mig 🙂

  Lotte – Hvor er du sød – tak skal du have!! Ja den er fin! Knus D 😡

  Jakob – Nej det har du da ret i, at det er en nyere kirke, men de her stole har garanteret ikke hørt med, det er helt sikkert og den grå heller ikke, uanset, hvad man mener om kristendom og den slags 😉

 4. Hej Deborah,

  Måske havde Ordrup kirke ikke bænke. Husk det er en ny kirke og det er ikke sikkert at der nogensinde var bænke der. Som i mange andre kirker fra den tid. (Ca. 1900…) Og farven (selvom grå rent teknisk ikke er en farve) passer jo fint til kristendommen i Danmark… grå og kedelig… :((

 5. Jeg nyder godt nok lige den smukke buket et par minutter mere;) Den har du fanget lige på kornet \:d/ Smukt, Deb! Som altid….

  Knus
  L

 6. Op med humøret – da min søn blev døbt havde jeg en rigtig god kammerat til at tage billeder, både inde og uden for kirken, det var han den eneste der gjorde. I dag har jeg ingen billeder fra hans barnedåb, da kameraet blev stjålet inden filmen var blevet indleveret. De eneste billeder jeg har, er i mit hjerte og dem er der ingen de kan tage fra mig. Jeg ærgrer mig ikke engang, det er livet trods alt for kort til 🙂

 7. Sister Bonde – Tjah, det kan jeg nok godt, men som du er inde på, det er langt fra det samme! Men det må jeg jo “nøjes” med i dette tilfælde desværre! Og du har ret, det er altid i sådanne situationer, det sker! Jeg er kommet mig, så meget man nu kan. Tak for din søde hilsen 🙂

 8. I mine meget, meget unge dage, var jeg ansat i en fotoforretning. Hvilke billeder gik altid tabt el. forsvandt? Bryllupper, barndåb, langbortistand-rejser osv. osv. Aldrig og jeg mener aldrig, billeder af hunden, haven osv. osv.
  I guder, hvor har jeg set mange grædede personer i den fotoforretning. Det var godt nok hårdt.
  Op med humøret, der er nok en masse andre, som vil sende dig billederne. Ved det ikke er det sammen, for vi tror/ved, vi selv ALTID har taget de bedste.

 9. Marianne – You bet!!! Jeg tager de 500, jeg har nu kan have på ingen tid synes jeg, og har jeg været på galopbanen, går det da helt galt!!! 🙂

 10. En ting at sige…. større memory kort. Jeg skiftede selv for nyligt og er så glad. Nu kan jeg have lige godt 800 billeder på mit kamera.
  Men flot buket og en dejlig beskrivelse….

Der er lukket for kommentarer.