Kusine Sanne

img_5012opt.jpg

Det var egentlig “for en gangs skyld” var jeg lige ved at sige, Liselotte, der inspirerede mig til dette indlæg (jeg kan så ikke de fantastiske illustrationer, hun begår) og så brylluppet! For jeg har da også kusiner – ret så mange endda! Faktisk så mange, at jeg ikke lige på stående fod kan tælle dem og fætrene, men det er henad de nogen og tyve, vi er oppe på, så meget ved jeg fra, da jeg for nogen år siden prøvede. Iøvrigt er de alle på min fars side, da min mor var enebarn.

De fleste lever en meget perifer tilværelse, og jeg ser dem næsten aldrig. Til sjældne komsammener løber jeg på dem, og så er der ALT for meget, der skal indhentes. Det er hyggeligt, når jeg endelig ser dem, men som sagt sjældent.

En af dem, som jeg ikke har set i rigtig mange år, har jeg sådan løbende haft kontakt til. Vi talte faktisk om – nu vi er ved de her bryllupper, at jeg skulle have taget fotos til hendes her for ikke så længe siden. Det blev så ikke til noget. Da vi igen havde kontakt, var det i mere triste anledninger, nemlig henholdsvis da jeg mistede min mor, og hun sin far.

Og så nu er vi faktisk begyndt at tale rigtig meget sammen. Og underligt, at vi ikke har gjort det før, for vi kan dælme snakke da…. det er rigtig hyggeligt. Og engang imellem, så smider vi lige en mail og siger hej! Og hun har da også bidraget med en hilsen el. 2 her. Jo, kusiner er ikke så ringe endda! Vi har endnu besøg hos hinanden tilgode, men det står på “to-do-listen”!