Der var kun en

img_4609opt.jpg

Lille bitte frø i kælderrummet, men det var nok! Den søde vicevært gik med og hjalp den udenfor og jeg var iført spand og moppe, og så fik vi kurvekufferten udenfor til tørre ligesom vi lod døren stå åben, så der kan blive luftet ud. Det underlige var, at det så ud som om, det var steget lige op af gulvet simpelthen. Han ville ringe til ejendomsadministratoren imorgen og fortælle. Så må vi se, hvad de vil gøre ved det.

Ellers har jeg bare købt ind og ryddet op og ordnet og gjort ved idag. Og så har jeg talt med en masse mennesker på MSN og Skype – rigtig hyggeligt! Og så har jeg selvfølgelig fået nye sko! Yep, man har et standpunkt til man tager et nyt. Jeg fornemmer det ikke bliver de sidste af slagsen jeg har! De er så dejlige at have på for min små fusser!

Imorgen går turen til KAS Gentofte, hvor jeg skal være 9.30 til knoglescentigrafi. Inden skal jeg have støvsuget, hvilket jeg ikke fik gjort idag, fordi der var en vis ung mand, el. to jeg lige skulle sludre med! Men hvad gør man ikke gerne!!

Rosen er fra “Villa Maud”, som jeg har nævnt før!

5 thoughts on “Der var kun en

 1. Bare mig – grunden til jeg skrev som jeg gjorde, var jeg fandt det på en side om emnet 😮

  Kaja – Det var da fint med nyt stel, jeg har også en super optiker, jeg er meget, meget glad for, og som jeg beholdte selvom jeg boede i Nakskov. Så sendte han mig linserne.

  Ja jeg skal være deroppe om en time, og er spændt på om den siger noget! Men værende mig, kunne det være typisk, at den ikke gør og det “bare” er mig, der er “hys”, og så langt senere finder de ud af, hvad der foregår. Vi må se.

 2. Sønnens briller var gået itu, de skulle repareres i Nykøbing hos Synoptik. Han fik iøvrigt et nyt stel, god service.
  Jeg går til massage og får akupunktur i Maribo et par gange ugentlig. Jeg kan mærke lægen har fat i det rigtige, nu skal det bare vise sig, om han kan gøre det af med mine skavanker. Jeg håber endnu.
  Jo det hedder scintigrafi, lige meget bare vi ved, hvad vi taler om :- Jeg fik scintigrafi en gang årligt igennem flere år.

 3. Hedder det ikke scintigrafi altså med i og ikke e??
  Men det må være træls at skulle gå til. Held og lykke.

 4. Kaja – Nej hvis du kigger på mit svar i det andet indlæg vil du se, hvad jeg svarede med hensyn til kys og kuffert 😉

  Nej et er jo ikke alt, der er for alle, sådan er det. Jeg er også spændt på, om den der scentigrafi siger noget! Ja jeg har hygget mig bortset fra vand og frø. Det var da noget af en tur, hvad skulle i have, siden I var så langt?

 5. Kyssede du frøen?
  Der er nok kommet vand i mange kældre i år med al den nedbør. Hvordan går det med kufferten, du har fået af din mor?
  Skoene, jamen de er alletiders, hvis man kan gå i dem, jeg kan ikke.
  Det bliver spændende hvad scentigrafien viser.
  Støvet render ingen steder, så det er godt, du har hygget dig.
  Vi har drønet rundt hele dagen, vi har både været i Nykøbing F og Maribo.

Der er lukket for kommentarer.