Fanny Kembles kamp for retfærdighed (2000)

fanny-kemble.jpg

“Enslavement: The True Story of Fanny Kemble (2000)“Jane Seymour som Fanny Kemble og James Keach som Dr. Houston

Fanny Kemble (Jane Seymour) var en rigtig person, der i slutningen af slaveriet, falder for arvingen til en stor plantage. Hendes mand arver senere plantagen, og hun bliver meget oprørt over de forhold slaverne lever under, og begynder sit eget meget farlige oprør mod systemet og ikke mindst sin mand Pierce Butler (Keith Carradine) I kampen får hun hjælp af Dr. Huston spillet af James Keach, som er Jane Seymours mand i det virkelige liv, og som også har instrueret.

Det er en dramatisk historie, og jeg skal undlade at fortælle, hvordan det ender. Men hvis I får muligheden så se filmen, for den er rigtig, rigtig god og Der spilles fremragende, og filmen fortæller en vigtig historie, om en kvinde, der godt kunne fortjene meget mere opmærksomhed. Senere vil jeg skrive et indlæg om hende udelukkende. Filmen her blev sendt meget tidligt om morgenen – hvorfor ved jeg ikke, da den bestemt fortjener at blive sendt på et mere seervenligt tidspunkt.

0

4 thoughts on “Fanny Kembles kamp for retfærdighed (2000)

  1. Jo jeg kan skam godt finde både ruteplan og antal km fra Gentofte til Hundested. – Var måske mest ment som en oplysning om, at hans hus var bevaret.

    0
  2. Bare mig – Jeg tror ikke, du er klar over, hvor langt der er til hundested herfra!!??? 😮 – det er dælme ikke lige rundt hjørnet da. Tror altså, der er meget, jeg gerne vil før det! Men rigtigt, Knud står lige herhenne og beskuer havene 🙂

    0

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.