Idrk! Padder i kælderen!!


Jeg skulle lige ned med min blæser – den regner jeg ikke med, at få mere behov for i år! Og det kælderrum (jeg har 2) ligger i den anden ende af huset, så der kommer jeg ikke hver dag – har ikke været der siden jeg hentede blæseren. Og hvad var sket – oversvømmelse. Ikke nok med det, og at den fine kurvekuffert, jeg har fra min mor formentlig er ødelagt, så hoppede der mindst en frø rundt derinde. Det var mere, end jeg kunne klare!!! Så viceværten kommer og hjælper mig, når han kommer hjem, med fjernelse af krybdyr!!! Suk, jeg håber ikke kufferten er ødelagt!

13 thoughts on “Idrk! Padder i kælderen!!

 1. Bare mig – selvfølgelig svarer jeg! Jeg bliver jo også selv glad, når blogejere gider svare på kommentarer. Det synes jeg da også er det mindste man kan…, men det er så bare mig 😉 Tak for din og @};-

 2. UG Deborah til at du svare på de kommentarer der sendes til dig. OK du kan oversætte det til et 10- tal. Det er sørme heller ikke at foragte – selv om bedømmelsen kommer fra bare mig.

 3. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Der var kun en

 4. Jamen jeg er bare ærlig. Hygger mig sådan med at kigge på billeder og læse tekst. OG det er netop WP jeg øver med, men det er svært for jeg fatter simpelthen ikke halvdelen, men jeg har fået tilbudt hjælp herinde, og det har jeg taget imod, skal bare igang. Det kommer , det kommer.

  Vil gerne vide hva DU syntes der mangler? ALtid godt med input. SPEAK UP.. Tak på forhånd 🙂

 5. Helle – Prinser eller ej (Guderne skal vide, jeg trænger til sådan en), så skal jeg ikke have kysset på noget, det lover jeg dig 😮

  Emmaline – Jeg kommer lige dernede fra, og det ser ud til at kufferten godt kan reddes! Det var kun en frø og den var ikke særlig stor, og den overlevede.

  Tna – Den her var sådan 5 cm ca.

  Bare mig – det er dog de sjoveste ting, du finder!! Tak for sangen, den var lige til at blive i godt humør af!

  Henriette – Jeg har ikke det store kendskab til frøer sådan generelt. Vil tro det afhænger af arten, som med så meget andet.

  Med hensyn til blogroll. Dejligt at kunne glæde dig – det kan du vist godt trænge til lige p.t. Du skal nok få strikket den blog sammen, men ellers kan det være, der er nogen der kan og vil hjælpe dig. Nej der er store mangler ved den blog du kører med nu. Min gode ven Jakob havde også den, men er lige skiftet til WP også.

  Tak for de pæne ord om min blog, de luner meget!! :)>-

 6. Uh hvor er jeg glad.. Jeg kan se du har mig på din blogroll. Hvor er det pænt af dig. Jeg kæmper stadig selv med at strikke en blog sammen hvor det er muligt at gøre sådan. Men det kommer til at tage sin tid. Denne gang vil jeg ikke lave om på min adresse før den er PRÆCIS som jeg vil ha det.. Den jeg har nu, kan nemlig hverken have tags,blogroll ell seneste kommetarer på . SÃ… en skønne dag så lykkedes det vel for mig. Jeg øver mig ihvertfald. 🙂

  Tak igen. Læser jo din med stor fornøjelse.

 7. Hej deborah.

  Uha , det lyder ikke rart. Min datter kom hjem med nogle meget små nogle af slagsen forleden… dem havde hun frivilligt købt til sit akvarium! Hmm

  Gad vide hvor store den slags kan blive?

 8. Puha jeg føler med dig…. Vi har jo lige været igennem det samme!!! 🙁
  Frøer/padder/tudser… dem jeg har ikke så meget imod…. vi har dem ofte i vores kælder. Men det er de der helt små frøer 🙂

 9. Uf, jeg holder med dig, det er klamt 🙁 Jeg rører heller ikke sådan nogle frivilligt! Ærgerligt med din mors kuffert, jeg håber den kan reddes 🙂

 10. Jeg har også KÆMPE tudser i kælderen, jeg er ikke bange for dem, men har ikke lyst til at holde dem, heldigvis er min datter modig, så jeg kalder altid på hende, hun tager dem i hånden og bærer dem udenfor – jeg har sagt, at hun skal huske at give dem et kys, man kan jo aldrig vide, om det er en prins ;-))

Der er lukket for kommentarer.