Nye shoes på trods


crocs_1.jpg

Jeg skulle ned og handle de tunge ting, for når jeg her på onsdag drager til Lolland-Falster, så drager min far også afsted på en længere tur og så er det om at have kattegrus og andre tunge ting handlet. Det er det så nu. Pyh fik ordnet en masse. Men i Fakta faldt jeg så over de her Crocs på bud (299- imod 449,- normalt), som endda var i en farve, der var til at parre med noget – passer faktisk til alting i farve ihvertfald. Jeg havde ellers svoret, at jeg ikke ville have sådan nogen, for jeg synes vitterligt ikke de er kønne. Men da jeg først havde prøvet at have dem på, så var jeg altså solgt. Og mig der har så ondt i mine fødder. Der var kun det ene par og i min størrelse – og det var der nok en mening med – de skulle med mig hjem, og det kom de! Og jeg er rigtig glad for dem – eller mine fødder er 😀

cayman_silver.jpg

10 thoughts on “Nye shoes på trods

 1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Der var kun en

 2. :d Jeg har nu aldrig kunnet gå i de usunde og smukke sko! Dels fordi jeg ligne Bambi på isen, hvis jeg får bare lidt hæl på, og så har jeg set prisen hos min mor, hvis fødder var TOTALT smadret. Selvom jeg altid har gået i relativt sundt fodtøj, så har jeg ondt i fødderne nu og jeg lover dig, selvom du ikke er fan, så bliver du det, når du har haft dem på. Jeg har ikke nær så ondt ved at gå nu! Prøv dem! 😀

 3. Hej deborah.

  Ja jeg er heller ikke fan af dem. Jeg burde nok være det, da jeg har brede fødder, der gør vildt ondt engang imellem. Både pga de ualmindeligt grimme knyster jeg er ved at udvikle og pga knoglerne under forfoden.. Jeg har nemlig altid elsket alle de sko der er smadder usunde. Altså de SMUKKE sko 🙂

  I vores alder begynder vi så at betale prisen for vor forfængelighed. ÆV

  Sku ha lyttet til mor…

 4. Emmaline – Jeg har også meget smalle fødder og tro mig, jeg havde samme formodning som dig, men den holder altså ikke. Prøv et par, de er superbehagelige 🙂 Ingen kemikalielugt her! :)>-

  Helle – Jeg har ingen problemer i den retning :d

 5. Hej Emmaline – jeg synes, at kemikalielugten forsvinder, hvis de bliver luftet og af mine 7 par, er der nok kun 2 par som har været hørmere 🙂

 6. Skoene virker meget behagelige, de passer dog ikke særlig godt til mine smalle fødder. Min mor har købt et par som i den grad stinker af kemikalier:-s
  Jeg håber du er mere heldig 😉

 7. Tænk engang jeg synes de er pæne, men jeg har også en lidt underlig smag ;-)) Jeg har købt alle mulige slags, de dyre, de billige og jeg synes, at de alle er fine. Jeg går ellers i hvide træsko om sommeren, men det kan jo godt blive kedeligt i længden – jeg har gjort det i 20 år tror jeg. Jeg HADER sko, nok mest fordi jeg har ondt i fødderne – men disse spraglede (jeg har købt, så de passer til mine skjorter) hylstre, er bare helt vildt gode til mig, jeg falder ikke – jeg vred ellers ofte rundt på fødderne – så tak til crocs og alle de andre padder.

 8. Ja – ja. Man har et standpunkt til man tager et nyt. Jeg havde det på samme måde, da de jo ikke er særlig kønne. Men jeg faldt også for et par på ferien. Og behagelige at have på, det er de.

Der er lukket for kommentarer.