Knoglescintigrafi


udsigt-oestvendt-altanopt.jpg

Her til morgen er det flot vejr udenfor. Jeg sidder lige med kaffen og så skal jeg ud og “put my face on” og så afsted. Hellere være i god tid – jeg skal jo også finde en camperingsplads! Det hedder en knoglescintigrafi – jeg blev gjort opmærksom på, at jeg havde stavet forkert i tidligere indlæg. Men nu kan I læse lidt om, hvad jeg skal og så vender jeg frygteligt tilbage senere. Men som det beskrives, skulle det ikke være noget, der gør ondt på nogen som helst måde!

2 thoughts on “Knoglescintigrafi

  1. Helle – Tak for din hilsen. Jeg var nu ikke spor nervøs! Efter at have fået fjernet min livmoder og adskillige operationer, er jeg ret så hærdet på den front! Men nej det gør OVERHOVEDET ikke ondt, el. endsige er ubehageligt! Se seneste indlæg 🙂

Der er lukket for kommentarer.