Miniferie

010902-graeshave06opt.jpg

0109602-graeshave03opt.jpg

Skal jeg på imorgen, men jeg kommer snart igen. Glæder jeg mig helt til – ned til min gamle landsdel. Forhåbentlig vender jeg tilbage med en masse gode oplevelser og billeder. Dem ovenfor er til ære for en af dem jeg skal besøge – min gamle søde veninde på 94, som jeg skal spise frokost sammen med. Det er “hendes” Kirke – Græshave Kirke, hvor hendes mand ligger begravet, og det er ham som har begået orglet også. Det er lavet af pæretræ.

Det bliver nok nogenlunde det sidste i hører fra mig, for nu skal der gang i pakkeriet og så skal jeg ikke for sent i seng. Kan I nu have det rigtig godt sålænge 🙂

0

9 thoughts on “Miniferie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.