Miniferie

010902-graeshave06opt.jpg

0109602-graeshave03opt.jpg

Skal jeg på imorgen, men jeg kommer snart igen. Glæder jeg mig helt til – ned til min gamle landsdel. Forhåbentlig vender jeg tilbage med en masse gode oplevelser og billeder. Dem ovenfor er til ære for en af dem jeg skal besøge – min gamle søde veninde på 94, som jeg skal spise frokost sammen med. Det er “hendes” Kirke – Græshave Kirke, hvor hendes mand ligger begravet, og det er ham som har begået orglet også. Det er lavet af pæretræ.

Det bliver nok nogenlunde det sidste i hører fra mig, for nu skal der gang i pakkeriet og så skal jeg ikke for sent i seng. Kan I nu have det rigtig godt sålænge 🙂

9 thoughts on “Miniferie

  1. :d Tusind tak, hvor er I søde! Er sikker på, at jeg med alle de gode ønsker nok skal få en dejlig tur! Skal nok tage billeder, don’t worry! 😉

Der er lukket for kommentarer.