Snap Preview i udu!

Min Snap Preview er gået i strejke – er der nogen, der kan hjælpe? Den har længe vist tekst istedet for foto af siden, hvilket var irriterende! Igår fandt jeg så ud af, at der er en “options” ting på den og den fik jeg så rodet ved, og nu virker skidtet ikke – HJÆLP someone!

11 thoughts on “Snap Preview i udu!

 1. Nu virker det igen… Det har sikkert bare været et mindre problem hos Snap, som åbenbart nu er fikset igen :d/

 2. Ja, der var jeg vist for hurtig 🙁 – Nu kan jeg heller ikke få den til at vise screenshots mere – Før var den bare meget langsom, nu kommer billederne slet ikke frem, Så det er nok ikke din Firefox opsætning som fejler noget…
  Mht. dine andre spørgsmål, skal du være velkommen til at spørge løs, du har jo min mail adresse 😉

 3. Michael – HJÆLP :(( Er det så opsætningen af min Firefox? Jeg har lige været ovre hos dig, og der viser den linket, men intet foto?? Jeg har også nogen andre ting, jeg skal spørge dig om, så det kan være, vi skal tage det hele, når jeg kommer tilbage? Hvis du gider?

 4. Johanna – også med Firefox? For nu har Ole fundet ud af, at det virker ved IE men ikke Firefox – hvorfor så lige det? Nogen der ved?

 5. Iøvrigt kan jeg selv, på din side, bestemme om jeg vil se tekst(RSS) eller screenshot når jeg fører musen over et link (og det virker fint!). Hvis du skal ændre default indstillingerne skal det gøres i dit kontrolpanel, tror jeg nok.

 6. Som jeg har forstået det, er der nogle ting du ikke kan ændre… F.eks. hvis man linker til flickr, Wikipedia, YouTube og lignende kan man ikke selv bestemme om det skal være tekst eller screenshot.
  Ellers er Johannas forslag nok en god ide…

 7. Jeg plejer at kunne vælge tekst eller billede, uden problemer. Men hvis den kukker helt, ville jeg lige deaktivere den, fjerne den fra ftp og uploade en ny version.

Der er lukket for kommentarer.