En hilsen fra feriebarnet

En lille hilsen fra mig, som i den grad nyder livet i fulde drag her hos Karin på Falster. Hun siger jeg skal slappe af og nyde, at jeg er på ferie, så jeg sidder her med hendes nye lækre bærbare computer som vi har leget med hele dagen. Desværre er der kuk i den udgående mailserver, så vi har ikke kunnet sende mails. Ekspertisen er konsulteret, og skulle ringe tilbage, men nettet virker godt nok.

Vi skal have lækker, lækker mad iaften indbagt mørbrad – det kan jeg ikke huske, hvornår jeg sidst har fået, men det smager 🙂

Vi har været i en ny fin butik idag og kigge og ellers har vi som sagt hygget her. Butikken kommer der mere om senere, for der er fine fotos derfra også. Vejret er dælme ikke noget at prale af, det øser ned og har gjort det hele dagen. Håber I alle nyder livet og har det godt.

Mange kærlige hilsener

Feriebarnet 😉

3 thoughts on “En hilsen fra feriebarnet

  1. Johanna – Vi har det rigtig hyggeligt, og Karin laver altid lækker mad. Du kan tro det var en lækker butik, og du kan roligt glæde dig til fotos, men det bliver også nogen af de få. Det er rigtig træls vejr her, det øser ned.

    Bare mig – Det var en god ide – tak for det. Vi hygger, men som du kan se ovenfor, er vejret noget træls. Jeg havde da håbet på flere gåture og køreture til billedtagning, men det er vådt i gråt!

  2. Skønt at du kan få lov til, at slappe af og så endda også få lækker mad oven i hatten.

    Bliver spændende, at se billeder fra “den nye butik”. 🙂

Der er lukket for kommentarer.