Hjemme igen, med besvær!

img_5133opt.jpg

Jeg er hjemme fra en DEJLIG, DEJLIG miniferie, og jeg har NYDT det i fulde drag og som lovet taget masser af billeder. Et af dem ovenfor i eftermiddags i Dannemare – så fint var vejret der hele dagen idag.

Først var der kuk i timeplanerne da jeg skulle med toget i Nakskov, således blev jeg allerede der forsinket ½ time i forhold til planerne. Da vi så nåede Østerport, var alle S-tog mellem den og Hovedbanen aflyst. Der gik et tog i hver retning ca. Jeg skulle så pludselig til Hellerup for at komme til Klampenborg. Der viste det sig at Klampenborg-toget ikke gik, og at jeg skulle med en togbus som ingen anede hvornår kom, el. noget. Så jeg tog den første og bedste bus til Charlottenlund St. og gik resten af vejen – en tur på 25 minutter. Dagens motion. Så jeg er godt kvæstet nu i mit system. Aftensmaden er over derude og så skal jeg vist tidligt i seng. Imorgen kalder Klampenborg Galopbane på mig Dansk Oaks m.m. – glæder mig!

6 thoughts on “Hjemme igen, med besvær!

  1. Emmaline – TUSIND TAK! Ja det var SKØNT også at komme hjem, og især efter sådan en tur! Jeg har masser jeg skal have skrevet her, men jeg må tage det som jeg nu kan. Det skal ikke give stress! 🙂

Der er lukket for kommentarer.