Afgang mod forkælelse og dyrbare venner

Først går turen med S-Toget til Østerport St. og her er lidt stemningsbilleder undervejs.

img_5038opt.jpg
Dette er taget på Nordhavn St. mens vi holdt der og resten af Stationsfotos nedenfor er Østerport Station. Det er tydeligt for enhver hvor dejligt vejret er.

img_5039opt.jpg

img_5040opt.jpg

img_5042opt.jpg
På Stationen måtte jeg lige forsyne mig med lidt godt til turen, og det blev i form af de her nye bolcher “Polet Bolcher” som smager som Poletter, som navnet antyder, og jeg skal hilse og sige, er STÆRKT vanedannende!!!

img_5154opt.jpg
Jeg havde ellers læsestof, men når jeg ser noget med Renée udenpå, så er jeg solgt. Smukkere kvinde findes ikke i mit hoved. Så denne nyudgivelse måtte med hjem. Bladet hedder Nova og se mere på deres hjemmeside, hvor du kan vinde Renée’s nye bog, som er en roman for voksne, der hedder “Tirsdag formiddag”.

Således udstyret med drikkelse (taget med hjemmefra), bolcher og læsestof, drog jeg afsted mod Lolland-Falster. Mere om det senere, for nu skal jeg i bad og afsted til dagens galopløb.

2 thoughts on “Afgang mod forkælelse og dyrbare venner

Der er lukket for kommentarer.