Anton en lækker fyr

img_5065opt.jpg

img_5066opt.jpg

img_5068opt.jpg

Anton er Karins dejlige kat! Og som det ses, er han en lækker fyr, og ved det godt! Han taler skam ikke med alle, men han og jeg er mægtig fine venner. Nu er jeg som regel gode venner med folks dyr 😉 Også dem der normalt ikke vil tale med andre. Anton er speciel på den led at han også er rød, som min den store mis var det. Men Anton er nogen kilo mindre, men dejlig, det er han!

1 thought on “Anton en lækker fyr

  1. Ja han er godt nok en lækker fyr.
    Ligner på en prik min barndoms kat, der hed Kisser selvom det var en hankat…da vi fik den som killing som vi selv flaskede op (dens moder døde) fik vi at vide af ejeren at det var en hunkat. Men det viste sig at være en hankat, tror det lykkedes den at befrugte hele kvarterets hunkatte inden den desværre døde alt for tidligt.
    Men som sagt, ligner på en prik Kisser, ser lige så doven ud ;o))

Der er lukket for kommentarer.