Bytur og Spice Surprize

img_5053opt.jpg
Vandtårnet var det eneste, jeg nåede at fotografere oppe i byen, inden det “stod ned i stænger”! Nu er Nr. Alslev heller ikke nogen stor by under alle omstændigheder

Vi havde dagen før været ude og få lidt luft også. Vi kiggede på huse, og ja jeg skulle have taget kameraet med, men det gjorde jeg altså ikke! Tænkte at det kunne jeg lige smutte om at gøre dagen efter. Allerede der var det begyndt at bliver meget overskyet og slet ikke varmt. Og da det først begyndte at øse ned, så fik det altså ingen ende!

Dagen efter skulle Karin kigge efter en lille gave, og det skulle vi så gøre i en ny butik i byen Spice Surprise! Det var bestemt ingen dårlig ide! Se selv!

img_5054opt.jpg

img_5055opt.jpg

img_5056opt.jpg

img_5064.JPG

img_5057opt.jpg

img_5059opt.jpg

Dette var bare noget af alt det fine, der var i butikken, også spejle billedrammer og alverdens lanterne og ting var der. IKke sidste besøg der. Den lille billedholder til venstre på øverste fotos med hjertet købte jeg, så jeg havde et lille minde med hjem.

1 thought on “Bytur og Spice Surprize

  1. Pingback: Deborah’s » Blog-arkiv » Nu er den forbudt

Der er lukket for kommentarer.