Milde gaver begge veje

img_5043opt.jpg
Jeg glæder mig altid, når vi kører over Storstrømsbroen i bil, men det er næsten endnu flottere set fra toget, hvor man kan nyde broen også. Dette er jo så taget fra toget… og så er jeg næsten fremme

img_5044opt.jpg
Vel landet på Nr. Alslev St., hvor Karin stod og strålede om kap med solen. Sikke en modtagelse og få!

Det var dejligt at se det hele igen. Jeg har jo ikke været der længe. Karin har jeg jo set, men hun har været herinde, hvor vi har mødtes omkring noget hospitalsvisit og sådan, så det er jo noget andet at skomme på rigtig besøg. Jeg havde selvfølgelig købt en lille gave til Karin, som tak for at hun ville se mig. Hun havde også gaver til mig viste det sig. En lille forsinket føs’dagsgave, som hun havde købt på sin nys overståede rejse til Kreta. Hun kender mig rigtig godt, og ved, at jeg elsker at dufte godt. Og det kommer jeg ihvertfald til. Miracle kender jeg, fordi Karin selv bruger den og jeg synes den dufter fortrinligt. Trésor var en af flere jeg arvede fra mor, og en hun brugte meget lige da hun døde, så den minder mig om hende. Dejligt med noget duftevand! Det får jeg aldrig for meget af.

img_5046opt.jpg

img_5047opt.jpg

Jeg kom jo relativt tidligt 11.05 tror jeg, jeg landede på stationen, så vi nappede et stykke kage og en kop kaffe først. Gulerodskage
som varmt kan anbefales. Som det ses, diskede Karin op med lækker, lækker frokost senere!

img_5048opt.jpg

img_5049opt.jpg

Jeg kom jo for at hjælpe med den her computer, som Karin har fået. En fin bærbar. Den har vista, som jeg ikke er vant til, men det lykkedes mig da til sidst at blive helt effen til at finde rundt i det. Det viste sig hurtigt, at der var rod i den udgående mailserver, for nogen mails der for længst var sendt til mig, lå stadig til afsendelse! Hm, ikke godt! Ringe til computermanden! Fik også her fat i ham, og han lovede at ringe tilbage. Desværre har han en MEGET KEDELIG tendens til at love uden at holde, og også dennegang. Ingen respons! Nå på daværende tidspunkt var der ingen panik, vi var jo kun ved onsdag, så der var ingen hast! Desværre fik vi aldrig siden kontakt til ham!!!! Til trods for sms og flere lagte beskeder, havde han fredag, da jeg skulle afsted IKKE givet lyd fra sig. Men som Karin sagde, så kunne hun jo starte samme praksis, når han begyndte at ringe for at ville have nogen penge. Det håber jeg dælme hun gør! Det er bare for dårligt! Det vil sige, at hun skulle gå weekenden i møde uden at kunne sende mails. Heldigvis virker nettet da, men stadig! Grrrhg!!!