Tøsehygge og brændeovn

img_5075opt.jpg

img_5076opt.jpg

img_5078opt.jpg

Alt i alt, havde vi det rigtig hyggeligt! Fredag brugte vi på brændeovnen, tøsesnak og så forsøgte vi jo ligesom RET FORGÆVES at ringe til den her computermand!!! Som altid når man er i godt selskab fløj tiden afsted, men vi nåede alt hvad vi skulle, men kunne sagtens have hygget videre. Vi mødte hinanden på en fælles arbejdsplads i 1999, og “faldt straks i hak”. Siden har vi delt stort og småt og Karin har som Gerhard været der og virkelig støttet op i de rigtig hårde tider, der har været de senere år. Og for det kan jeg ikke takke nok! Det er skønt og have den slags venner, og dejligt at kunne dele også gode tider med dem nu!

Det er vi rigtig gode til Karin og jeg! Men det er dejligt at vide og også, at jeg er velkommen igen og omvendt selvfølgelig. Næste gang her tror jeg, og en tur til storbyen, men nu ser vi. Dejligt dejligt var det ihvertfald. Som sagt, da det først begyndte at stå ned i stænger blev det ved, så stationen så ud som nedenfor, da jeg forlod Karin. Igen tusind tak for dejligt samvær til dig min ven!!

img_5079opt.jpg

Herfra gik turen så videre til Nakskov St. først, hvor Gerhard ventede, men mere om det senere, for nu skal jeg altså i hvile mit hoved. Fortsætter imorgen!