Bliv bare væk

Vedkommende der skrev, havde meget travlt med at kommentere ALT omkring min person, bloggen osv. Der var ikke grænser for de uhyrligheder, der blev smidt efter mig. Normalt bliver jeg glad for kommentarer, men disse var så grove, at ingen kunne tage det seriøst på nogen som helst måde. Endsige mig.

Hvis man ved, hvad man taler om, og kommer med konstruktive indlæg om noget, man har set her, så er man selvfølgelig velkommen. Men når man bliver grov og i den grad personlig udi noget man INTET kan vide noget som helst om, så sletter jeg altså. Dertil kommer at jeg prøvede at skrive til vedkommende på mailen, som selvfølgelig også var et falsum.

Jeg kan kun sige, at føler man sig i den grad frastødt af mine skriverier, jamen så bliv væk!

Meget lettere bliver det ikke! Derudover har jeg intet at sige om det, bortset fra, at jeg først og fremmest skriver for min egen skyld, og er der andre, der har lyst til at læse med – det er der tydeligtvis, ret mange endda – et andet faktum vedkommende lige “overså”, jamen så er det godt.

Vedkommende der skrev og andre ligesindede uvidende sjæle, kan hjertens gerne holde sig langt, langt væk! Og gør de ikke, skal de ikke forvente deres tilsvining af mig offentliggjort!

Af samme grund er jeg tvunget til at sætte moderation af kommentarer på, for vedkommende bliver ved med at skrive og svine mig til og true mig!!! Fortsætter det bliver det meldt til politiet!

16 thoughts on “Bliv bare væk

 1. Fr. Møller – Ja jeg kan forstå på det, efter at have talt med en om det, at det formentlig er den samme perfide person, der går igen! Decideret ondskabsfuldt l… , der bliver lukket ud. Jeg har aldrig hørt magen og vil heller ikke!!! Ja, her skal hun heller ikke tro, hun får et ben til jorden! Tak for din hilsen også 🙂

 2. Sister Bonde – ja, jeg har da om nogen været “beriget” med perfide kommentatorer. Og er for nylig begyndt at slette med hård hånd. Dog ikke indlæggene – du bladrer i arkivet ved at klikke på pilene frem/tilbage ud for den aktuelle måned. Det er ikke særlig indlysende, men det er sådan, det fungerer ;.).

  Deborah – jeg kan desværre ikke se IP-adresser på smartlog, men det skulle slet ikke undre mig, om personen, der kaldte sig “Anne” hos dig, er den samme, som tror, hun kan blive ved at forurene min blog. Hos mig har hun nok optrådt under de første tyve “navne”. Selv om jeg har meldt åben ud, at hun bliver slettet, går der stadig ikke en uge, uden at hun lige skal gentage sit mantra som en anden beostær. Tro mig, hun bliver træt, før jeg gør *G*,

 3. 😡 Kære Allesammen

  TUSIND TAK for jeres søde kommentarer, som luner mig helt ind i mit gamle hjerte og værkende knogler! Nej hvor er I søde!! Jamen jeg ved jo ikke, hvem det var, der skrev. Hun kaldte sig Anne, og kan jo for den sags skyld være en ham, for alt jeg ved. Kunne godt gå ind i en laaang triade og forsvare alle de grimme ting hun skrev, men det var slet ikke værd at bruge mere krudt på, end der allerede er. Men man bliver da rystet, når nogen i den grad sviner en til – el. jeg gør ihvertfald.

  Jeg synes bestemt, jeg prøver at være positiv og skrive om lidt af hvert, og som I siger, så er I jo glade for at komme her, og det er det der tæller, ikke hvad sådan en idiot synes. Jeg er meget glad for alle de søde piger især, men også mænd, jeg har lært at kende gennem bloggen. Det er da rigtig positivt. Så tusind tak til jer alle for jeres opbakning og støtte. Therese – Ja, jeg skriver til dig og dig også Henriette.

  Mange kærlige tanker til jer alle

  Deborah:)

 4. Kære Deborah
  Tænk at nogen har så lille en verden at de ikke har andet at tage sig til…..
  Men verden og mennesket er mærkeligt og det er ikke dig der har et problem men vedkommen…. det er bare træls at man skal bruge tid på det og et eller andet sted er det jo også ødelæggende.
  Jeg følger din blog og har lige læst om din tur i “syden” som var en god oplevelse for dig og som du var så venlig at dele med os andre. Bliv endelig ved med det.
  Buttoms up Deborah… jeg hepper for dig 😡

 5. Øv, hvor er det ærgerligt at der findes sådanne personer x( Jeg bliver vred når jeg hører sådan noget, hvad ligner den slags opførsel, øv altså #-o

  Jeg sender et trøsteknus :)>-

 6. Jeg kan godt forstå, du blev gal. Sikke en idiot. Vi der læser med kommer jo som gæster og må opføre os som sådan. Hvis man læser en blog, hvor man ikke er enig, kan man jo bare holde sig væk, ikke?

 7. Du må ikke miste modet og holde op med at skrive af den grund. Jeg nyder alle dine indlæg. Desværre er din blog ikke den eneste, der får grimme kommentarer.
  Hav en god dag.
  Knus fra Kaja

 8. Desværre er der personer der finder det underholdende at svine personer i blogland. Du kan evt. downloade en plugin der forhindrer personen i at komme ind på din side.

  Mail til mig hvis du vil høre nærmere.

 9. Hej søde dig.

  Hvad er dette for noget?? jeg forstår slet ikke at der er nogen der skriver grimt her. Jeg er helt rystet. Skriv til mig hvis du har lyst..

  De kan man da ikke.

  Det sårer mig på dine vegne.

Der er lukket for kommentarer.